Langrenn: Åtte fra TFL med på KM i Trøsken! Fredrik ble kretsmester!

Postet av Tistedalen FL den 29. Jan 2024

Hanna Josefina Haldin fikk bronse i sin klasse, J 13.

Søndag 28. januar arrangerte Trøsken IL KM i langrenn, fristil. Det var fellesstart fra klasse 13 år og oppover, mens de yngste hadde enkeltstart. Åtte fra TFL var med, to var med i KM klassene over 13 år, men resten var med i de yngste klassene. Fredrik Signebøen sikret KM gullet i G 16, mens Hanna Josefina Haldin fikk bronse i sin klasse, J 13.

De øvrige seks gikk som nevnt i de yngste klassene hvor det ikke blir registrert tider og plasseringer, men deres innsats i løypa viser at treningen har blitt gjennomført på beste måte gjennom sommeren!

I klassen for de yngste jentene og guttene deltok Frida Elisabeth Haldin, Athene Victoria Stokseth og Eldar Johan Helgerud. I G 9 gikk Tobias Fredrik Haldin, mens Ivar Johannes Helgerud og Troy Victor Stokseth deltok i G 10.

                                                       Fredrik Signebøen sikret KM gullet i G 16
Det er preparert i skianlegget mandag kveld!

Postet av Tistedalen FL den 29. Jan 2024

Det er mandag kveld preparert i Tistedalen skianlegg og det er flotte forhold for begge stilarter! Med så varierende vær og temperatur som det er i disse dager er det en utfordring å få til gode forhold til enhver tid!
Telenorkarusellen!

Postet av Tistedalen FL den 15. Jan 2024

Nytt karusellrenn onsdag 7. februar!

Onsdag 10. januar hadde vi gleden av å starte opp årets Telenorkarusell i Tistedalen Skianlegg med 36 deltakere. Onsdagen etter kom det 47, mens det den tredje gangen, i litt ruskete vær, med Holmenkolltåke, kom det 28 stk. Onsdag 31. i enda dårligere vær kom det 21.Totalt har det de fire første gangene vært med 66 forskjellige unge skiløpere.

Vi håper på å fullføre alle seks planlagte renn i år, og vinteren hittil tyder på at det skal vi klare. Hver onsdag frem til og med 14. februar er planen.

Følg med på tfl.no. før neste planlagte dato!

Påmeldingen er fra klokka 17.30 og starten fra klokka 18.00.

Kr. 50,- for hele sesongen og det er luer og diplom til alle.

Åpen kiosk

Vel møtt!
Vellykket oppstart av årets "Telenorkarusell"

Postet av Tistedalen FL den 11. Jan 2024

Telenorkarusellen for 2024 startet opp i Tistedalen Skianlegg onsdag kveld med 40 ivrige unge skiløpere på startstreken. Det var glimrende forhold og minusgradene var heller ikke så mange som det har vært de siste dagene. Værutsiktene framover ser lovende ut, og med mye snø i anlegget, kan det se ut som det denne vinteren kan være mulig å gjennomføre alle planlagte kveldene. 

Foto: Kai Roger Ugland

Bålpanne, varm saft, premier og diplomer til deltakerne, pluss åpen kiosk, er tilbudet til de som dukker opp i Tistedalen Skianlegg på onsdagene framover. 14. februar avsluttes det hele.
Det er torsdag kjørt spor fra Ertehytta til Kula. Ertehytta er åpen torsdager og søndager!

Postet av Tistedalen FL den 4. Jan 2024

Det er i dag kjørt spor Ertehytta, Siljedalen til Kula. Det er også preparert i skianlegget i kveld. Lysløypa ble kjørt i går onsdag! 

 Vi minner også om at Ertehytta er åpen hver torsdag fra kl. 18 til kl. 20, og på søndagene fra kl. 10 til kl. 15
Sondre, Martine og Petter gikk Romjulsrennet på Sjusjøen

Postet av Tistedalen FL den 3. Jan 2024

Sondre Signebøen

 

30. desember ble det tradisjonelle, 23 km lange, "Romjulsrennet" arrangert på Sjusjøen. Tre lokale løpere var med i dette rennet og TFLs tidligere storløper Petter Stokkeland, som har trappet ned en god  del på treningen, gikk på 1,08.02. Med den tiden ble han slått av rennets vinner, langløpskongen Andreas Nygaard, med åtte minutter. Petter representerer nå Bygdøy IL. Sondre Signebøen, junioren som fortsatt går for TFL, fikk tiden 1,14.16. Det ga 10. plass i M17-18. Den tredje lokale utøveren, Martine Eldre Svendsby, Lillehammer SK, fikk 1,19.24 og det holdt til 10. plass i damenes seniorklasse, ti min bak rennets vinner Anikken Gjerde Alnæs.

Martine Eldre Svendsby

 

Petter Stokkeland