Klubbtøy


TFL benytter SWIX som ny leverandør av klubb tøy. Bestilling og betaling gjøres av den enkelte selv i Swix sin egen nettbutikk.

Nettbutikken er kun åpen 2-3 ganger i året for bestilling og produksjon av tøy. Fra nettbutikken er lukket, tar det ca 6-8 uker å få varene. Åpning av nettbutikken blir varslet på TFL sine Facebook sider og på TFL sin hjemeside.

Under er en beskrivelse av bestillings prosessen.

Gå inn på SWIX sin nettbutikk: Swix Orginal

Velg den røde knappen «TEAMSHOP» oppe til høyre og legg inn brukernavn «tistedalen»

I nettbutikken kan du se hvilke produkter som kan bestilles. Tøyet i nettbutikken har Swix sitt standarddesign. For å se vårt design kan du trykke den røde lenken «Se teamets design her.» Du kan også se designet med litt høyere detaljnivå og eventuelt laste ned pdf her:

Renndress: Visning i Dropboks

Overtrekksdress: Visning i Dropboks

Overtrekksdress Vær nøye med å lese betingelsene og å finne ut hva slags tøy, modell og størrelse du skal ha; det er ingen angrerett/returrett på klubbtøy!

Klikk på de ulike modellene for å lese detaljer om kvaliteter og se størrelsestabeller.

Kort om modellene i Swix' sortiment som kan bestilles med TFL-design:

Mission X er Swix sin toppmodell.

Star X er en noe rimeligere modell som bør dekke de fleste behov.

Konkurransedressen Nordic X finnes både som heldress eller som todelt variant.

Velg det utstyret du selv vil ha, gå til kassen og betal på vanlig måte. Ferdig tøy hentes hos vår samarbeidende sportsbutikk Sport 1- SportSenteret, Halden.

Styret i TFL skigruppe oppfordrer våre utøvere til å bruke oppdatert klubbtøy og til å profilere klubbens sponsorer. De er viktige støttespillere og følger med på hvordan klubben og utøverne profileres i media og i forbindelse med konkurranser. Forhåpentligvis bidrar også felles klubbtøy til å styrke lagfølelsen.

Alle TFL-medlemmer skal nå ha fått tilsendt SMS eller epost med lenke til klubbkort. Om du ikke har mottatt noen slik SMS eller E-post, henvend deg i butikken for å bli registrert. Forutsetningen er at du står i TFL sitt medlemsregister.