Status skianlegget uke 2

Postet av Tistedalen FL den 11. Jan 2017

Fra fint produksjons vær i forrige uke fikk vi dessverre svært dårlig vær denne uka. Mildvær, regn og blåst er ikke gunstig for utkjøring av snø i traseen. Det er store tunge maskiner som gjør jobben og med lite eller ingen tele ville det bli svært klinete i og ved snødepoet. Dette ville medføre at vi får masse urenheter i snøen og det er ikke ønskelig samt at vi ikke ønsker å få skadet selve traseen. Med en kald periode i sikte er det bestemt at vi kjører ut snøen umiddelbart over helgen. Snøen blir bearbeidet og spor satt fortløpende. Vi satser på og ha deler av traseen klar til Karusellrenn onsdag ettermiddag/kveld uke 3. Vi ber om at dere som venter på skiføre har tålmodighet med oss noen dager til.
Et steg videre i jobben med å profilere skianlegget

Postet av Tistedalen FL den 9. Feb 2016

Tirsdag 9 feb samlet dugnadsarbeider og TFL leder Terje Jensen seg på Ertemoen for å ta i mot nyinnkjøpte arbeidsjakker. Dette er en del av jobben med å profilere Tistedalen Skianlegg. Jakkene er kjøpt hos Skogheim Profil & Yrkesklær AS. Skogheim besørget profileringen på jakkene samtidig som de sponset vester til bruk ved arrangementer ol.

Skogheim Profil & Yrkesklær AS

Vi vil nå være lettere å kjenne igjen for publikum og utøvere som er på arenaen.

Bak fv Jan Størholt, Kjell Jacobsen, Karsten Sandtorp, Asbjørn Holmen, Joar Wang og Jan Gunnar Lilledal. Foran fv Henry Moberg, Gudmund Olsen, Bjørn Harelund og Øivind Kjelvik.

Morten Andreassen, Hans Kristen Kjelvik, Kai Nilsen, Kjell Svendsen og Geir Santorp var ikke tilstede.

Foto: Terje Jensen

Asbjørn og Terje viser jakke og vest

TELENORKARUSELL NR 3 – 27. JANUAR 2016

Postet av Tistedalen FL den 27. Jan 2016

Med en temperaturstigning på 18º fra forrige onsdag, var vi tilbake til «normal» Halden vinter, med 4 plussgrader og regn. Ganske ufyselig, men 23 unger trosset været og deltok i kveldens karusellrenn.

Det ble enda flere starter, ettersom noen starter 2 ganger, og dessuten hadde vi 3 som debuterte i årets Telenorkarusell.

Om været var litt ufyselig, var løype og skiforhold bra!

Resultater: 2016-01-27 Tider fra Telenorkarusellen.doc

Kunstsnøgruppa

Arkivbilde feb 2014
God stemning tross 14 blå under Telenorkarusellen i kveld

Postet av Tistedalen FL den 20. Jan 2016

Og her finner dere tidene etter andre Telenorkarusell: Tider_fra_Karusellen_2016.doc

62 barn og unge deltok, til tross for at gradestokken hadde krøpet ned på -14.

19 nye deltakere. Tilsammen har 107 barn deltatt hittil i karusellen.

Kunstsnøgruppa

TFL

Godt med litt bålvarme under karusellrennet. Hans Kristen (i rød kjeledress) sørger for bål og varm drikke. Foto B.Harelund
Halden Arbeiderblad på besøk

Postet av Tistedalen FL den 3. Jan 2016

I dag søndag 3 januar kom HA innom oss i skianlegget. Legger ved en link til artikkel i avisa. Produksjon av snø er i gang. Vi trenger fler dager med kulde for å få nok snø til å kjøre ut i traseen. Vil forsøke å legge inn oppdateringer om fremdrift her på hjemmesiden.

Nettside i HA søndag 3.1.16

Foto Steinar Omar Østli, HA

Foto Steinar Omar Østli, HA. Dugnadsgjengen i kunstsnøen som var på vakt i dag