Tistedalen Skianlegg

Anlegget ble satt i drift desember 2002. Det er reist på dugnad, og fram til sesongen 2011/12, var det et samarbeidsprosjekt mellom følgende fem klubber: Tistedalen Friluftslag, Tistedalen Turn og Idrettsforening, Berg Idrettslag, Gimle Idrettsforening og Halden skiklubb. TFL overtok anlegget i 2012, og drifter det i samarbeid med TTIF.
Halden SK støtter fortsatt økonomisk.

I løpet av 2014 ble anlegget betydelig utvidet, med mye dugnadsarbeid og stor økonomisk støtte fra Berg Sparebank, Sparebankstiftelsen Halden og HSK-Stiftelsen.
Elektrikertjenesten AS, Teknotherm Marine AS og Stangeskovene har bidratt med veldig gode innkjøpsavtaler på materiell. Før utvidelsen ble satt i gang måtte et høyspent strekk over anlegget fjernes og kabel graves ned. Denne kabelen som hadde en verdi av kr. 100 000,- blke gitt oss gratis av kabelfabrikken Nexans.

Sommeren 2015 ble anlegget asfaltert. En generøs gave fra Gjensidigestiftelsen dekker hele utgiften til dette.
Sommeren 2016 ble Servicehuset ferdigstilt og det inneholder treningsrom, garderober m/dusj, toaletter, kiosk og rom for speaker/rennfunksjonærer. Sparebankstiftelsen DNB har bidratt med et større beløp øremerket servicehuset. Anlegget har også blitt finansiert med Spillemidler.

Vi synes det er kjempestas at anlegget blir brukt av så mange, fra tidlig morgen til sent på kveld. Det kan være utfordrende å produsere snø med en normal «Halden-vinter». Veldig ustabile temperaturer og fravær av kuldegrader. Takket være «dugnadsgubbene» våre, som utnytter enhver anledning til snøproduksjon, er forholdene i anlegget så bra som de kan bli når værgudene viser oss litt av godsiden.
Historien om Tistedalen Kunstsnøanlegg.docx

Pengestøtte Tistedalen Skianlegg.docx

Kunstsnøløypas venner:
Anlegget driftes kun på dugnadsarbeid, men utgifter blir det uansett til strøm, drivstoff, forsikring og vedlikehold av maskiner og utstyr.
 Vi har mange trofaste sponsorer som har støttet oss i mange år, og alle penger blir brukt på anlegget. Anlegget er åpent for alle og gratis å benytte. Har du likevel ønske om å støtt oss, gjør det gjennom Vipps: TFL- kunstsnøanlegg: 501311
Bidrag kan ellers betales til TFLs hovedkonto: 1030 05 04014. Merk innbetalingen med: "Kunstsnøløypas venner"

Beliggenhet:
Ved Lille Erte, ta av til høyre fra Riksvei 21 ca. 1 km øst for Tistedal.
VISITNORWAY

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål, kontakt en av oss i Skianleggsgruppa (se Tillitsvalgte).