Norges Cup på Nes: Petter Stokkeland nummer 16.

Postet av Tistedalen FL den 13. Jan 2017

Fem løpere fra TFL var med på det første NC rennet i 2017 som ble avviklet på Nes i Akershus i dag.

Det ble gått 10 km i fistil og alle de beste juniorene i Norge var med.

Petter Stokkeland i H 18 ble ikke uventet vår beste løper med en flott 16. plass i det 192 mann store feltet. Han var 1 min og 25 sek. bak vinneren.

I H 17 hadde vi tre NC debutanter med: Filip Glittenberg Holt, Johan Unneberg og Emil Øvreeide Liaklev. De klarte seg veldig bra blant de 197 som fullførte. Filip ble nummer 45, 2,04 bak vinneren, Johan nummer 67, 23 sekunder bak Filip og Emil nummer 78, 10 sek bak Johan.

At det er særdeles mange dyktige skiløpere i disse årsklassene i Norge, fikk nok våre løpere merke.

Fredrik Fossum Jensen som i dag var vår eneste deltaker i H 19-20, i Marius Svendsbys fravær, ble nummer 142 av de 187 som fullførte i denne klassen, 3 min og 57 sek. bak vinneren. De beste i denne klassen er vanligvis blant de beste juniorene i verden. Konklusjonen for dette første NC rennet for våre gutter må være at de er i rute. Rennene forsetter i morgen og søndag.