Gode prestasjoner av TFLs skiløpere i junior NM i Steinkjer. Selma og Herman vant i Spydeberg.

Postet av Tistedalen FL den 4. Mar 2018

Fire løpere fra TFL var med i junior NM i Steinkjer denne helgen. Det startet opp fredag med klassisk. Martine Eldre Svendsby i K 17 kom inn på en meget god 13. plass, bare 44 sek fra pallen på fredag og fulgte opp med å bli nummer 16 lørdag. Hun gikk også en sterk etappe i stafetten på Østfolds lag som ble nummer 31 av 64 lag. Johan Unneberg ble nummer i M 18 ble nummer 62 fredag og en meget sterk 21. plass lørdag. Filip Glittenberg Holt gikk også i denne klassen, men har vært syk og kom denne gangen ikke opp på sitt vanlige nivå.

Petter Stokkeland derimot gikk to sterke renn, både fredag og lørdag. Han ble nummer 33 fredag og 30 lørdag. Han er første års løper i denne klassen og halvparten av konkurrentene er et år eldre. Det var godt over 200 løpere som fullførte begge dager i denne klassen.

Både Johan Unneberg og Petter Stokkeland gikk på Østfolds 1.lag i stafetten og ble totalt nummer 14 av 130 fullførte lag. Meget sterk! I stafetten gikk Petter første etappe og vekslet som nummer syv. Trøskens Amund Korsæth vekslet til Johan som nummer ti og Johan Unneberg avanserte til niendeplass. Fredrikstads Mads Arnesen klarte seg også godt på den siste etappen og gikk altså laget inn til en respektabel 14. plass.

Askim IF arrangerte renn i Spydeberg i helgen og der vant Selma Karin Larsen og Herman Finsrud Kirkebøen sin respektive klasser. (J 16 og G 16). Anders Bekkevard (14) ble nummer to i sin klasse, et par sekunder fra seieren.