Litt om arr Kom Deg Ut-dag 6. sept

Postet av Tistedalen FL den 7. Sep 2015

Barnas Turlag Tistedal markerte i dag, søndag, den nasjonale Kom Deg Ut-dagen. Arrangementet ble gjennomført i samarbeid med Halden Soppforening i anledning av at 6. september også er Soppens Dag.


Over 80 store og små hadde møtt opp ved Kunstsnøanlegget på Erte for å være med på tur i skogen for å se etter sopp og bær. Turen gikk langs vannet på Ertevannsstien og endte ved Ertehytta. Ved hytta hadde enda flere samlet seg for å nyte dagen ute i solen.


Barnas Turlag hadde natursti, med sopp som tema. 55 barn svarte så godt de kunne på spørsmålene og det ble trukket ut to vinnere som blant annet fikk sin egen Turbo-bamse og boken "Lek og Lær» av Kristin Oftedal Vinje.


Halden Soppforening delte ut smaksprøver av nydelig soppsuppe til alle, og hadde i tillegg loddtrekning med fine premier både til voksne og til barn.


Hyttegruppa tok også dagen ute i god Kom Deg Ut-ånd, og tok med seg vaffeljernet og kaffekannene ut i solveggen.Flott oppmøte og god stemningNinni Christiansen fra Halden Soppforening hadde stand.Solveig Fjøren stilte opp som ansvarlig for naturstien


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.