Treningssamling med Team ELON Oslofjord

Postet av Tistedalen FL den 26. Okt 2022

Lørdag 22. oktober arrangerte Tistedalen FL i samarbeid med Team ELON Oslofjord treningssamling for ungdomsløpere hjemmehørende i skikretsene Oslo, Akershus, Østfold og Telemark & Vestfold,  med spennende program både for utøvere og foreldre i skianlegget i Erte.

22 påmeldte utøvere i aldersgruppa fra 12 til 16 fikk ila. to treningsøkter på rulleski Tistedalen skianlegg satt balanse, koordinasjon, hurtighet og generell skiferdighet på alvorlige prøver, kyndig instruert av Team ELON Oslofjord sine løpere. Regien på opplegget var ved Team ELON Oslofjords hovedtrener, Tinus Dahl, som i tillegg til å ha overoppsyn med aktiviteten ute i rulleskiløypa, holdt deltagerne i ånde med foredrag i pausen mellom rulleskiøktene.

Med seg til Tistedal hadde Team Elon Oslofjord rekruttlandslagets smøresjef Markus Emaus Holm, som med en innsiktsfull og lærerik smørekursseanse sørget for at utøvernes foreldre fikk inngrodde smørevillfarelser og selvlært malpraksis i smørebua behørig utfordret. Selv om flere av foreldrene som deltok på smørekurset allerede på forhånd regnet seg selv som temmelig garvede skismørere, har nok leksjonene fra rekruttlandslagets smøresjef gitt noen og enhver noe å tenke på innfor den kommende skisesongen.

Bilde bildetekst

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.