Fottursesongen avsluttet med Kyststien og Budalsvika

Postet av Tistedalen FL den 27. Okt 2015


Kyststien 29. august


Vi valgte å dele strekningen Elgåfossen – Berby i to etapper. Lørdag 29. aug. hadde vi en fin ettermiddagstur fra Elgåfossen til Svingen. 17 personer deltok og ca. halvveis gikk vi ut av stien og ned til Kirkevannet hvor vi tok en rast. Fortsatte deretter på stien gjennom Gripsrød gård og ut på grusveien fram til Svingen.

Søndag 6.sept gikk vi etappe to fra Svingen til Berby. 22 personer deltok på denne turen i et flott høstvær.Vi startet ved brua over Enningsdalselva og gikk et stykke på grusvei før vi fortsatte på sti. Ved «Stenen i elva» tok vi rasten før vi gikk en og en over brua. Derfra gikk vi på dårlig sti og traktorvei fram til Berby.

Neste etappe av Kyststien blir det i april 2016 og vi vil da gå fra Berby til Bakke.


Budalsvika 27. september

Så var atter en tursesong over og som vanlig var Budalsvika målet for høstens siste tur. Morgenfuglene med Jan Erik og Ove i spissen var av gårde fra Tistedal allerede kl. 08.30, mens vi andre kom diltende etter kl. 10.00.

Den lange turen startet ved Vägen et par km. før veien til Råbocken og passerte Stora Høkelsvatnet og Ekliden. Kort tur gikk fra Råbocken og passerte alle de fine kloppene gjennom nasjonalparken. Vel framme på Budalsvika var det servering av sodd og rundstykker, kaffe og kaker. Folk koste seg i det fine høstværet. Tilbaketuren gikk rett ut til Råbocken for begge gruppene og med litt samkjøring bort til bilen ved Vägen var dagens logistikk i boks.

Takk for en fin tursesong og velkommen tilbake neste år.

Tor-ArildKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.