Vesna Fabian, Slovenia og Federico Pellegrino, Italia vant eliteklassene i rulleskirennet i Ertemarka

Postet av Tistedalen FL den 14. Aug 2015Vesna Fabian på toppen av pallen, med Barbro Kvåle til venstre og Martine Ek Hagen til høyre.


Det var masse publikum som var møtt opp for å se verdensstjerner og lokale helter.


Rulleski Grand Prix 2015 ble innledet med distanserenn i den nye rulleskiløypa i Tistedalen Skianlegg. Ola Vigen Hattestad åpnet det nye rulleskianlegget ved å gå mot båndet som de to unge TFL løperne Agnes H Andersen og Per M Finstad holdt.
Eliteklassene ble vunnet av de internasjonale stjernene Vesna Fabian, Slovenia og Federico Pellegrino fra Italia. I Dameklassen kom de norske landslagsløperne Barbro Kvåle og Martine Ek Hagen på andre og tredje plass. TFL hadde 16 løpere med og alle klarte seg bra i den tøffe konkurransen. I M 19-20 gikk Marius Svendsby inn til en flott 3. plass. Filip Holt, Johan Unneberg og Øyvind Mo ble nummer 3, 5 og 6 i den store G 15-16 klassen.
Marcus Syversen som gikk i Menn Elite og ble nummer 12, slått av Pellegrino med 1,48. Veldig bra av Marcus. Det bør også nevnes at Agnes Høyven Andersen var først i mål i den yngste jenteklassen, men her er det ikke rangert rekkefølge.
Vi må heller ikke glemme at vårt kanskje største håp, Petter Stokkeland, gjorde det litt vanskelig for seg selv ved komme for sent til start. Han fikk likevel gå sammen med de i klassen over, dog uten tid. Men han klarte seg veldig bra mot eldre konkurrenter og vi registrerte at han fikk bedre sluttid enn vinneren i sin egen klasse. Neste gang passer han nok på starten.
Alt i alt må vi vel være veldig fornøyd med gjennomføringen av dette rennet, og det vanket mange gode ord om arrangementet og ikke minst den nye løypa.

Federico Pellegrino med bronsemedaljen han vant i Falun VM sist vinter.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.