God sesong av våre skiløpere.

Postet av Tistedalen FL den 16. Mar 2015Sju KM titler, og sterke prestasjoner i Hovedlandsrenn og Junior NM
På grunn av omleggingen av vår hjemmeside har vi ikke klart å følge opp våre gode skiløpere gjennom vinteren. En sesong som langt på vei er noe av det beste våre aktive har prestert gjennom lagets 59-årige historie.


Sju KM titler har det blitt i år. Marius Svendsby, H 18, og Petter Stokkeland, G 16, vant både normaldistanse og sprint, Josefine Bakke, J 15, normaldistanse og Filip Holt, G 15, i sprint. Petter Stokkeland og Marcus Syversen tok hjem stafettgullet i sin klasse.


Etter en meget sterk sesong hadde nok Petter Stokkeland håp om en topplassering i Hovedlandsrennet, og det fikk han. Selv om Petter nok ikke var fornøyd med å bli nummer 15 på normaldistansen, var det 340 med i klassen, så prestasjonen må settes i lys av det.


På sprinten var han bare 3,9 sek. fra å gå videre fra prologen.


I stafetten gikk han på Østfolds 1. lag, og de ble nr. 16 av 134 lag.


Filip Holt gjorde det også meget bra. Han ble nummer 64 av 292 i G 15.


Han var for øvrig 4,9 sekunder fra å gå videre fra prologen.


Øyvind Mo, Johan Unneberg og Håkon Skar var også med, og alle hevdet seg godt i det gode selskap. Både Filip, Øyvind, Johan og Håkon deltok på en av Østfolds lag i stafetten.


Hovedlandsrennet gikk i Stokke i Vestfold fra 27. februar til 1. mars.I Junior NM i Hommelvik ved Trondheim var TFL representert med Marius Svendsby.


Rennene gikk i perioden 6. til 8. mars.


Etter eget utsagn var han ikke helt fornøyd, men i fristil ble han nummer 27 av 142 løpere, 2 min og 49 sekunder bak vinneren. På den klassiske distansen ble plasseringen 37, men han var denne gangen bare 1 min og 24 sek bak vinneren. På stafetten hvor han gikk sammen med Jørgen Lippert, Trøsken, Sindre Johansen, Spydeberg, og Sigve Koldrup fra Trøsken gikk de inn til plass nummer 20.


Her bør en merke seg at det var hele 115 lag fra hele Norge med. En meget sterk prestasjon av Østfolds 1. Lag.


TFL har hatt løpere med i over 40 renn denne sesongen. Mer om disse i neste nummer av TFL-posten!


Våre skiløpere


Resultater KM Østfold, sprintstafett


Hovedlandsrennet 2015


Junior NM 2015