Årsmøte avholdt 10. februar 2015

Postet av Tistedalen FL den 11. Feb 2015


Årsmøte med ski og kunstsnø i fokusÅrsmøtet på Ertehytta tirsdag kveld var av det rolige slaget. Ragnar Nyseth og Viggo Løvaas ble tildelt lagets gullmerke for lang og tro tjeneste. Representanter for "Halden Skiklubbs stiftelse for fremme av friluftsliv, orientering og skisport blant Haldens ungdom" var til stede og overrakte laget og kunstsnøanlegget en sjekk på hele kr. 750 000,-. En fantastisk gave! 
Ellers var det våre lovende skiløpere og kunstsnøanlegget som det ble fokusert mest på. Det planlegges et servicebygg i anlegget, styret fikk årsmøtets velsignelse på å fortsette videre med den jobben. Valgene gikk greit og Terje Jensen fortsetter som leder. Det hele ble avsluttet med litt gave/blomsterutdeling og kaffe, rundstykker og bløtkake. Det var rundt 45 personer tilstede. Her er årsberetningene fra alle gruppene, som vitner om et aktivt år:


Økonomi:
Representanter fra HSK stiftelsen, Anne Haugen, Christian og Nora Anker-Rasch, overleverte sjekken på kr. 750 000,- til TFLs Olav Stokkeland.


Fortjente gullmerkevinnere Viggo Løvaas (t.v) og Ragnar Nyseth.
TFLs nye styre, bak f.v: Mayna Nossen (O-gruppa), Joar Wang (Løypegruppa), Ole Lagerholt (Budalsvikgruppa), Kai Nilsen (Vedlikeholdsgruppa), Wenche Hauge (Hyttegruppa), Trond Andersen (Ski- og Trimgruppa), Eileen Lind Hansen (Barnas Turlag), Arild Svendsen (TFL-posten) og Hege Kjelvik (Kunstsnøgruppa). Foran f.v: Gro Olsen (Sekretær), Terje Jensen (Leder) og Magne Redi (Nestleder/Øk.ansvarlig). Ann-Kristin Dahl Fosby (Turgruppa) var ikke til stede.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.