Vårdugnad på Budalsvika.

Postet av Tistedalen FL den 22. Apr 2024


Nå i helgen 19-21 april var det den årlige vårdugnaden på Budalsvika. Gruppeleder Einar hadde på forhånd annonsert ei omfattende liste over ting som skulle gjøres.  Det er jo viktig med god planlegging og innkjøp av utstyr og materialer når butikkene ikke ligger rundt hjørnet. Det gjør de jo som bekjent ikke inne i Budalsvika.

 Materialer, utstyr, mat og mannskap ble fraktet inn, noen via sjøveien og andre via veien fra Holmegil og en gikk fra Råbocken. Fredag kveld var satt av til hyggelig samvær. Hyggelig ble det, med godmat og mye prating.

Lørdag morgen braket det løs: Ved skulle hugges og klyves, panelet på nordsiden av hytta skulle byttes, hovedrengjøring inne, vasking og støvsuging, lufting og banking av madrasser, kitte og male vinduer osv. osv. Nok å henge fingrene i altså! Heldigvis var vi 9 stykker med på dugnaden denne helgen, og været var bra, så jobbene ble gjort i tur og orden. 

Lørdagskvelden ble det servert tradisjonell «Budalsvikakost» nemlig reker loff og majones. 

Søndagen gikk også med for å bli ferdig med flest mulig av de arbeidsoppgavene på  Einars liste, men noe må vi ta ved en senere anledning. 

Både lørdag og søndag hadde vi besøk fra turgåere som sikkert ikke hadde forventet å finne så mye aktivitet her inne.

Alt i alt en arbeidsom men hyggelig helg.


Jan-Erik

 

                                        Hele dugnadsgjengen samlet                          Foto: Nils Petter JacobsenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.