Langrennsåpning på Beitostølen

Postet av Tistedalen FL den 18. Nov 2023

Langrennsesongen 2023-2024 åpnes i disse dager på Beitostølen. Denne gangen er det ingen representanter fra TFL til start, men Martine Eldre Svendsby som er bosatt på Lillehammer og går for Lillehammer SK, er TFLer god som noen. Hun er trofast bruker av vårt anlegg når hun er i hjemtraktene. På lørdagens 10 km klassisk var hun i TV bildet flere ganger, og her er hun klar på startstreken!

Her passerer hun 2,6 km, og som vi ser var hun nummer tre på dette tidspunktet i rennet. Til slutt ble hun nummer 50, slått av vinneren Heidi Weng med 3 min og 35 sek, men bare 28 sek bak Kristine Stavås Skistad som vant sprinten på fredag.

Rennene fortsatte søndag med 10 km fristil både for damer og herrer. Martine gikk også på søndag og ble nummer 58, drøye fire min bak vinneren Astrid Øyre Slind.

Mer fokus ble det på en annen TFL kjenning, Filip Glittenberg Holt. Han fikk rett og slett startnekt p.g.a av fluorfunn under hans ski. Vi følte med Filip da han måtte forklare årsaken til startnekten på direktesendingen til NRK fra Beitostølen.

     Her forklarer Filip (th) direkte på NRKs sending fra Beitostølen søndag, om hvorfor han ikke fikk starte.

           Nedenfor har vi et lite utdrag av hva som ble skrevet på nettsiden langrenn.com  om hendelsenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.