Skianlegget i sommermodus

Postet av Tistedalen FL den 18. Jul 2023

Det er ganske stille i skianlegget om dagen, men en og annen på rulleski blir observert. Enten en utflyttet lokal løper som er hjemme en tur, eller noen som er i distriktet på ferie og benytter vårt fine anlegg til litt trening. Noen besøker treningsrommet også i ferietiden og det er hyggelig, men besøk av motoriserte kjøretøy i anlegget som det har vært noen av den siste tiden liker vi dårlig.

Det er nå klargjort for asfaltering foran den nye garasjen, så løypemaskinen snart kan kjøres inn. Samtidig skal det asfalteres et par steder ute i selve løypa for å gi muligheter til litt kortere runder når det er behov for det. Asfalteringen vil skje om et par uker. Til slutt kan det nevnes at Slovevenias langrennslandslag for damer kommer til til Halden og Tistedal på treningssamling. Da vil skianlegget bli sentrum for samlingen.

Den slags aktivitet i løypa liker vi veldig dårlig. Sporene i seg selv er ikke så farlig, men det er fort gjort å ødelegge asfalten og det vil være trist og unødvendig.
Ola Vigen Hattestad er trener for Slovenias damelag som kommer hit tidlig i august. Her er Ola fotografert i skianlegget under Rulleski GP og åpningen av anlegget i 2015.

Slovenias Vesna Fabian vant dameklassen da anlegget ble åpnet i 2015. Her flankert av Barbro Kvåle og Martine Ek Hagen, som ble nummer to og tre. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.