Skisamling og renn på Sjusjøen

Postet av Tistedalen FL den 12. Des 2022

           Ivar og Maren sesongdebuterte i Nadrudstilrennet lørdag. Bildet er fra sist vinter

                                  Fredrik Signebøen gikk også sitt første renn for sesongen (arkivbilde)

TFLs skigruppe har i helgen 9. til 11 hatt samling på Sjusjøen. Sju løpere benyttet anledningen til å delta i Natrudstilrennet lørdag. Fire av disse er så unge (9 til 10 år) at de ikke får registrert plassering på resultatlisten, men prestasjonen i løypa viste at treningsgrunnlaget er godt. De fire er Ivar Johannes Helgerud og Troy Victor Stokseth, begge i G 9, Tobias Fredrik Haldin i G 8 og Maren Signebøen i J 10. Hanna Josefina Haldin i J 12 ble nummer 8 i sin klasse, mens Fredrik Signebøen kom inn som nummer 21 i G 15. Broder Sondre som nå er junior og går i M 17  ble nummer 11 i sesong debuten. tfl.no håper på å få en fyldigere rapport fra treningssamlingen etter hvert. 

Søndag var det igjen renn på Sjusjøen, det tradisjonelle Sjusjørennet. Her deltok ingen av de ovenfornevnte, men en "gammel" TFL kjenning Martine Eldre Svendsby, nå Lillehammer SK var med. Hun ble nummer 3 i damenes seniorklasse. En meget sterk prestasjon.

Martine hadde en heiagjeng på plass denne søndagen. Fra venstre ser vi Ole Lagerholt (i TFL dress), Tobias Langhoff, Martine og Tor Kristian Horgen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.