Sprintrenn i Tistedalen Skianlegg

Postet av Tistedalen FL den 26. Okt 2022

I TFL går det i blant slag i slag, og skigruppa fikk ikke hvile særlig lenge på laurbærene etter å ha landet det arrangements- og vertskapstekniske i tilknytning til treningssamlingen vi arrangerte i samarbeid med Team  ELON  Oslofjord og skikretsene Oslo, Akershus, Østfold og Telemark & Vestfold i Tistedalen Skianlegg lørdag 22. oktober. Allerede dagen etter, søndag 23. oktober, var det duket for rulleskisprintrenn i Erte i TFL-regi, med et par ti-talls løpere på startlista.

På utøversiden var TFL for anledningen representert ved Ivar Johannes Helgerud i G9, Maren Signebøen i J10, Sigurd Gunnæs-Sørlie i G11 og Fredrik og Sondre Signebøen i hhv. G15 og M17. Til tross for at værgudene disket opp med til dels pøsende regnvær og småsleip asfalt i sprintløypene i Tistedal, ble rennet avviklet så godt som knirkefritt, og samtlige deltagere fullførte prolog, semifinaleheat og finale på sine respektive distanser uten uhell eller uregelmessigheter. Arrangementsgruppa ble også tilgodesett med skryt i rennrapporten fra TD Erland Ensrud, som roste TFL for organisering/gjennomføring generelt, og som spesielt fremhevet de provisoriske overgangene vi for anledningen hadde rigget mellom løypesløyfene, for på den måten å sørge for at samtlige deltagere fikk gå en distanse som var noenlunde fornuftig anpasset mht. nivået i respektive klasser.

Formodentlig vel verdt å nevne at Halden Auto AS var representert i anlegget under rennet, og på sin plass å takke dem spesielt  for kjærkommen sponsorstøtte.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.