Til minne om Oddvar Fosby

Postet av Tistedalen FL den 25. Sep 2022

Oddvar Martin Fosby, født 16. mars 1930, sovnet stille inn på Kalnes 13. september 2022, 92,5 år gammel. Oddvar bodde i Tistedal hele sitt liv, bortsett fra tiden i militæret.            18. mars 1956 var Oddvar, sammen med sin Eva, blant de 27 som stiftet Tistedalen Friluftslag. Gjennom årene har Oddvar brukt mye tid, ved og omkring Ertehytta. Oddvar og lastebilen var en selvfølge når ting skulle gjøres og ikke minst kjøres. På dugnader og arrangementer var det lett å ty til Oddvar og lastebilen. Det var aldri nei i Oddvars munn, men han kunne si fra om han ikke var helt fornøyd med tingenes tilstand. Oddvar satt noen år i hovedstyret som leder i hyttegruppa og en periode var han ”kjøkkensjef” når ”Torsdagsgubbene” hadde sine sammenkomster. For sin store innsats for Tistedalen Friluftslag helt fra oppstarten i 1956, ble han i 2007 utnevnt til æresmedlem.

Oddvar Fosby har kjørt lastebil i hele sitt voksne yrkesliv, først som ansatt hos andre, men det er med egne biler og kjøring for AS Stangeskovene  vi husker Oddvar best. Det er nok ikke mange byggeplasser i Haldendistriktet som ikke har hatt besøk av Oddvar og lastebilen. Vi takker Oddvar for alt han har gjort for oss og sammen med oss i Tistedalen Friluftslag. Vi lyser fred over hans minne og våre tanker går til Eva, Tor Arild og resten av familien!


                                  Trond Sydskogen                                Terje Jensen

                                         Leder i TFL                                 Tidligere leder i TFL       Lastebilen og Oddvar Fosby kunne brukes til alt. Her fra en fottur på slutten av 1970 årene

                      Her er Oddvar i sving som kjøkkenvakt på Ertehytta påsken 1970

             Oddvar Fosby har hatt mange oppgaver opp gjennom årene i TFL sammenheng

                          


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.