Åpning av "Ertekroken" lørdag formiddag

Postet av Tistedalen FL den 4. Jun 2022

I formiddag ble den nye overnattingshytta i Ertemarka, ”Ertekroken” åpnet. Hytta er på ingen måte ny, den har ligget der i årevis, men grunneier Asbjørn Solberg Eriksen har leid den ut til Tistedalen Friluftslag og det er medlemmer herfra og andre interesserte som har pusset den opp. 

Dette er en nærturhytte som kan benyttes som overnattingssted og har plass til familier og grupper inntil seks personer. 

Området rundt hytta passer godt til bruk av telt og hengekøyer, og det er opparbeidet en bålplass og flere sittegrupper.   

Hytta inneholder vedovn, peis og kjøkken med kokemuligheter.

Gangavstand fra parkeringsplassen ved skianlegget er 2,5 kilometer, men den ligger bare 500 m fra Ertehytta. Hytta vil bli registrert DNTs hyttesystem, som f.eks Budalsvika.  

Varaordfører Linn Laupsa overrekker Einar Skontorp blomster fra kommunen. Einar har vært primus motor for dette prosjektet

        TFLs leder Trond Sydskogen informerte litt om hvordan dette med "Ertekroken" var blitt til

Safia Abdi Haase, i midten, forteller de frammøtte hvordan hennes forhold til naturen har formet seg. Tur fra Ertehytta til Budalsvika, Besseggen og tur i Jotunheimen viser at hun har tatt norsk kultur til seg!

Varaordfører Linn Laupsa foretok det offesielle åpningen av Ertekroken ved å låse seg inn på hytta

En gjeng fra Barnas Turlag, TFL, prøver en av hyttas senger, som for anledningen var satt ut på bakken

Kaker hører med i en sådan stund.....

For nærmere informasjon om Ertekroken som overnattingssted, vennligst kontakt Ann-Kristin på tlf. 92803195 / ak-dahl@halden.net    Einar tlf. 94881540/ eiskont@online.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.