Flotte vinterdager i distriktet!

Postet av Tistedalen FL den 7. Feb 2021

Denne helgen, til tross for koronaens skumle adferd, har store og små boltret seg i vinterlige aktiviteter rundt omkring i vår distrikt. Barnas Turlag avlyste "Kom deg ut dagen" på grunn av koronaen, men folket har kommet seg ut på egen hånd og benyttet helgen på best mulig måte. På "alle" islagte vann har det blitt gått på skøyter, ski, pilket og grillet etter alle kunstens regler. Alle steder tfl.no var innom på søndag krydde det av små og store i full utfoldelse. For skiløperne var nok løypene i Tistedalen Skianlegg det sikreste, men noen cm villsnø har gjort at forholdene på de islagte vannene også er brukbare.

 Det var mange som benyttet seg av de fine preparerte løypene i Tistedalen Skianlegg gjennom helgen.

De store snøhaugene i skianlegget ble godt benyttet til aking, og grillplassene i anlegget var stort sett fulle av små og store til enhver tid.

Parkeringsplassen ved skianlegget var full, og på alle andre steder som Krusæter og ved Store Erte var det ikke mange parkeringsplasser å oppdrive. Ved Store Erte  var også riksveien tatt i bruk! 

Både på Krusætertjern, som vi ser her, og på Store Erte krydde det av små og store, Også på Femsjøen, ved Vanninga, var det stor aktivitet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.