God oppslutning om turorienteringen i 2020

Postet av Tistedalen FL den 4. Des 2020

Premievinner Tor Ivar Sandberg til venstre, sammen med Trond Johansen og Svein Eliassen, alle fra TFL.  

Fra premieutdelingen på Venås 18. oktober. Fra venstre leder i TUR-O Jon-Steinar Mjølnerød, Halden SK, medlem i TUR-O Trygve Fosse, Gimle IF og de to ivrige turpost plukkerne, Reidar Juliussen og Thore Hein Kristiansen. 


Tur-O i Halden et samarbeids prosjekt mellom fire klubber i Halden (HSK, Gimle IF, Idd sportsklubb og TFL). Dette gir kvalitet og spredning på turer i Halden marka. Områder og kart fra Berg, Rokke og helt til svenskegrensa i Enningdalen blir benyttet. Ikke mindre enn totalt 91 poster ble lagt ut i mars og lå ut sesongen til 20. september. Det er en stor valgfrihet når du ønsker å besøke de ulike postene. Ulik vanskelighetsgrad fra lette løyper til vanskelige, der kompass er nødvendig, samt 5 GPS poster, der en lanseres per måned.

TFL hadde ansvaret for 15 sykkel/gå poster i Ertemarka mellom Ertemoen og Skårefjell,  og åtte barne – familie poster på Stutekollen. Det er området mellom Harekas og Bondebakken. Det var populært, vi la postene på topper i området. Dermed fikk man se Halden fra utsiktspunkter som folk ikke ellers har vært på. Det var fire GPS poster og de ble plassert i Prestebakkefjella, Drøftetrauget i Enningdalen, Abrahams kolle, 201 m o h, sør for Skårefjell og øst for Olavsleden, samt Langevann sørøst for Remnevannet.  

Korona tid i 2020! Nærmere forklaring på pandemien er ikke nødvendig da det har berørt de fleste de siste sju måneder og dessverre ikke er over. Men Tur-O er en aktivitet som ikke trenger  nærkontakt. Berøringsfrie poster, GRATIS nedlasting av kart for barn og familie på nettsiden ga god uttelling på deltagelse. Det var stort behov for å komme seg ut i skogen.

Enkel avslutning og premieutdeling var ute på Venås søndag 18.10. Vinner av gavekort kr 2000 fra Båtholm ble Målfrid Hansesætre fra Aremark, fruktkurv fra Kiwi Risum gikk til Tor Ivar Sandberg,   fem  gavekort fra Køhn gikk til Jan-Erik Bjerkeli, Frode Handelsby, Kari Hoch-Nielsen, John Arvid Lundquist og Thomas Moe. Grillutstyr gikk til Keth Kvalsvik.

Statistikk: Totalt 500 konvolutter ble solgt, 30 på nett og resten på utsalgstedene Felleskjøpet Brødløs, KIWI Risum og Norli Køhn. Vi takker for velviljen. Totalt er det 359 registrerte deltagere over tur-o og fam/barn som gir 15 649 postklipp.
 På adelskalenderen var det i år 66 nye, hvorav 38 har tatt gull merke, 15 sølvmerke og 13 bronse.

Det har vært svært god deltagelse fra TFL medlemmer. Vi takker for oppslutning og oppfordrer gamle o-løpere og nye til å prøve i 2021. Planen er som før, oppstart ved påsketider. Det er bare å følge med på Tur-O-Halden.no og tfl.no.

Med hilsen Mayna, Hans og Stein.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.