Ertemarka rundt arrangert for 48. gang

Postet av Tistedalen FL den 1. Nov 2020

Til tross for koronasituasjonen ble det i dag 1. november, arrangert en enklere utgave av Ertemarka rundt.


Arrangementet startet i regnvær kl. 10 og bare noen få sjeler trosset været og fikk sine start-/tippekort og la av sted for å løse oppgaver. Det var hengt ut seks poster, med spørsmål for både barn og voksne. Det hang poster langs veien fra parkeringsplassen til Ertehytta, og langs blå-merket løype rundt Lille Erte.

Så stoppet det å regne og da kom turgåerne og trimmere som ville være med å løse oppgaver, men det var også ganske mange som valgte å rusle eller trimme egne stier og veier i marka. 36 voksne og 7 barn leverte besvarelser og håpet på premier. Det trekkes tre premier blant de som har svart riktig på alle spørsmålene.

Helt fra Fredrikstad kom det noen som fikk se skianlegget og Ertehytta for første gang. De var imponert over hva Tistedalen friluftslag har fått til. De kommenterte også den flotte og profesjonelle merkingen som viser turgåere hvor hen og hvor langt å gå.

Kl. 15 pakket vi sammen og straks etterpå kom regnet, men da gjorde det ikke så mye, vi var jo på tur hjem.


Kl. 10 var alt klart for å ta mot deltakere til årets Ertemarka rundt


Det kom en del biler på parkeringen etter hvert

Her har vi de første som kom til mål etter at turen til Ertehytta var tilbakelagt

Noen var det i akivitetsbanen på Erthytta, både store og små, men ikke mange i løpet av dagen

Deltakerne måtte denne gangen sørge for all maten selv, enten grilling eller matpakke. Ertehytta er som de andre hyttene i distriktet stengt for tiden

36 voksne 7 barn svarte på spørsmålene som var hengt ut langs løypene, og turen ble avsluttet ved å legge svarkortene i disse plastboksene ved start/målplassen
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.