TFL og Corona

Postet av Tistedalen FL den 17. Mar 2020

Hei! 

Som alle andre i samfunnet er også vi berørt av Corona- viruset. Og dere er sikkert klar over at Erthytta med tilhørende faciliteter, servicehuset i skianlegget og Budalsvika er stengt. Rulleskitraséen er fortsatt åpen.

Det er en vanskelig tid for alle idrettslag og Den norske turistforening. Alle arrangementer og hytter er stengt, også i fjellet (bortsett fra noen som er åpne for beredskap). Det er nærliggende å tro at noen av de planlagte aktiviteter som skal arrangeres i løpet av mars og april med stor sannsynlighet avlyses, som oppstart av tursesongen i Svalerødkilen 29. mars, TFL dagen 19. april og oppstart Ertetrimmen 23. april. Håper jo selvsagt at det ikke skjer.

Men marka er det ikke forbudt å bruke og jeg antar at den blir mer brukt fremover, noe jeg allerede har fått signaler om. Så vi burde bruke situasjonen til å markedsføre oss selv! Mye av arbeidet vi driver med som merking og rydding av løyper, vedlikehold etc. kan fortsette, i mindre grupper.

Jeg håper dere tar vare på dere selv og ellers er i aktivitet. Det er nye muligheter som åpner seg, som man ikke har tid til tidligere.

Så sees vi om ikke altfor lenge. Det som er sikkert er at vi skal komme gjennom denne krisen!

 

Med vennlig hilsen

Trond Sydskogen

Leder 

Tistedalen Friluftslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.