Skiløpere på sommerføre. TFL med fem kretsmestere på rulleski

Postet av Tistedalen FL den 9. Sep 2019

Martine Eldre Svendsby (28) ble kretsmester i K 19-20

Våre skiløpere er aktive året gjennom. Sykling, løping og ikke minst rulleski er aktiviteter som spisser formen fram mot vinteren, og i tillegg kommer harde styrkeøkter i Tistedal Skianleggs flotte treningsrom. Jeg vet at det har vært sterke prestasjoner av flere TFLere både på rulleski, sykkel, og med joggesko på beina, men det er umulig for undertegnede som ansvarlig for TFLs nettside, å følge med. Enkelte er flinke til å melde tilbake, men det er overveiende tynn tilbakemelding til tfl.no fra skimiljøet! 

Det jeg vet er at helgen 24. og 25. august ble en ny utgave av rulleskirennet Petit Tour de Tistedal, arrangert i skianlegget, med innlagt KM. Her fikk TFL fem kretsmestere: Sondre Signebøen i G 14, Per Morten Finstad i G 15, Johan Unneberg i M 19-20, Karin Selma Larsen i K 18 og Martine Svendsby i K 19-20. Agnes Høyven Andersen ble nummer to i J 13, Filip Glittenberg Holt kom på femte plass i M 19-20. Bastian Adler Østli Langseth (G 10) og Fredrik Signebøen (G 12) deltok også, men deres klasser har ikke KM status.

Sammenlagt i Touren vant både Selma, Martine, Per Morten og Johan. Agnes blir nummer to i sin klasse. Det må nevnes at Petter Stokkeland, som nå representerer Bygdø IL, vant seniorklassen. Junioren Johan Unneberg slo for øvrig alle seniorene i lørdagens distanserenn.

Karin Selma Larsen vant K 18Per Morten Finstad, kretsmester i G 15Sondre Signebøen tar KM gullet i G 14Johan Unneberg vant M 19-20 i rulleski KM. På dette bildet "drar" han på Eirik Brandsdal under hans besøk i skianlegget i fjor høst.Petter Stokkeland, TFL og Hermann Glørsen, FSK, går begge i år for Bygdø IL som et ledd i deres videre satsing i skisporet. Leit å "miste" Petter, men vi i TFL ønsker han lykke til videre! Jeg har et veldig sterkt ønske om at vår nettside, og TFL-posten, kan bli benyttet like bra av Skigruppa som Turgruppa!

 

Terje Jensen

webansvarlig@tfl.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.