Martine ble i dag tildelt Saugbrugs Ærespris

Postet av Tistedalen FL den 21. Des 2018

TFLs gode langrennsløper Martine Eldre Svendsby ble i dag tildelt Saubrugs Ærespris for sin innsats på idrettsarenaen. Martine er allsidig, hun både løper og sykler, men det er som langrennsløper hun er mest kjent. Klasseseieren i årets Birkebeinerrenn er nok hennes største prestasjon til nå. Åtte TFL aktive har tidligere mottatt denne prisen. Det startet med Jan Gunnar Lilledal i 1968. Nåværende sjef for skianlegget Hege Kjelvik (Nyseth) fikk den i 1971, Trond Bjerge i 1985, Anne Undall og Bent Joar Wang i 1986, Ingrid Bøe Jacobsen i 2006, Emilie Moberg i 2007 og Petter Stokkeland i 2016. Vi i TFL gratulerer Martine med årets pris og håper det inspirerer til videre satsing.

Martine fikk prisen samen med Halden SKs gode o-løper Niels Christian Hellerud. Foto: Sebastian Bache Eriksen, Halden Arbeiderblad.

Her har vi Martine i sitt rette element, kunstsnøen i Tistedalen Skianlegg. Trener Hans Lie følger nøye med, og det må understrekes at han har vært trener for de fire siste Saubrugs Ærespris vinnerne fra TFL. Foto: Terje JensenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.