Landslagsløpere og OL deltakere til Halden og Tistedal førstkommende lørdag

Postet av Tistedalen FL den 17. Sep 2018

Foto: Skilandslaget

Hans Christer Holund og Eirik Brandsdal kommer til Halden på lørdag. Det blir muligheter til se.. og trene med disse skistjernene i Tistedalen skianlegg utpå dagen.


22 september kommer den norske smørebussen til Halden, med 2 mannlige landslagsutøvere (Hans Christer Holund og Eirik Bransdal).  Buss og utøvere skal stå på Wiels plass om formiddagen. Hvor man får anledning til å gå inn i bussen og snakke med utøvere. Dette som en del av høstmarkedet og på vegne av vår sponsor Halden Sparebank. Deretter kommer det som er mest spennende for TFL sin del. 


Skiforbundet ønsker å komme opp i vårt skianlegg og kjøre en rulleski trening med våre utøvere. Det vil da være landslagsutøverne som har denne økten. 

Våre utøvere blir delt i 2 grupper etter alder, over og under 15 år.  

TFL ønsker derfor alle som har hatt eller er tilknyttet skigruppa hjertelig velkommen til en treningsøkt med disse gutta. Økten vil være teknisk rulleski og man bør være 9-10 år og ha prøvd dette før. Man trenger dog ikke være aktivt med i skigruppa i dag. Det vil være mulig for autografer og litt bevertning etter treningsøkt. 


Agendaen vil være som følger:


·      13 – 14: autografskriving og instruksjon stakemaskin (og evt. skøyteteknikk brett som mulig er ferdig), tror ikke det blir rulleski der nede, da vi også har aktivitet med Utetimen på området.

·      14 – 14.30 transport til rulleskianlegg og klargjøring til trening

·      14.30 – 15.30 trening med unge utøvere TFL

·      15.30 – 16 mingling og bevertningSe mer på: https://www.ha-halden.no/sport/langrenn/hostmarked/skilandslaget-kommer-til-halden/s/5-20-564315Skriv gjerne en mail til skitrim@tfl.no om man ønsker å komme. Slik at vi kan beregne litt mat og oppmøte.Skigruppa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.