ÆRESMEDLEM TISTEDALEN FRILUFTSLAG – UTDELING PÅ ÅRSMØTE 27. FEBRUAR 2018

Postet av Tistedalen FL den 28. Feb 2018

På Årsmøte ble Terje Jensen utnevnt til æresmedlem i TFL.

Det var leder Trond Sydskogen som på slutten av Årsmøte foretok den høytidelige og helt fortjente overrekkelsen. Det ble også behørig omtalt i Halden Arbeiderblad som var tilstede under hele Årsmøte.

Utdrag fra talen som leder holdt:

«Et idrettslag er avhengig av ildsjeler for at oppgaver blir planlagt og utført. Ingen unntak i TFL. Det er mange som bidrar året rundt med stor dugnadsinnsats på alle områder. En av dem som er med på dette befinner seg blant oss i kveld.

I snart 49 år har vedkommende person vært medlem i TFL, fra 7. oktober 1969. Medlem nr 383. Personen ble medlem gjennom orienteringssporten og har drevet med det i mange år i tillegg til skisport. Personen ble ganske raskt en administrator og har deltatt på de fleste områder i klubben. Personen har vært leder av skigruppa, o-gruppa, og gjennom de siste åtte årene frem til årsmøte i 2017 som leder av TFL».

I 1974 kom TFL- posten ut med sitt første nummer og vedkommende ble med tidlig og har vært med gjennom alle år. K-joggen, forgjengeren til Ertetrimmen så sin begynnelse i 1984, ble startet av vedkommende. Begge disse lever i beste velgående og er som jeg ser det, en del av TFL sin identitet. I 2006 ble jubileumsboken utgitt da TFL ble 50 år. Det personen ikke vet om klubben vår, er ikke vært å vite».

 

Det ble selvfølgelig stående applaus fra de ca 40 som deltok på Årsmøte og Terje ble litt stum.

Alle i TFL gratulerer så mye med æresmedlemskapet!

 

Trond Sydskogen

Leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.