TFLs førstelag nummer 55 i NM stafetten

Postet av Tistedalen FL den 16. Jan 2018

Her løftes Marius Svendsby av fra venstre: Olav Stokkeland, Petter Stokkeland, Hans Lie, Filip Glittenberg Holt, Johan Unneberg, Fredrik Fossum Jensen og Marcus Syversen.

Foto: Erik Borg


For første gang i historien stilte TFL med to lag i seniorstafetten over 3 x 10 km i NM på ski. I fjor gikk laget med Petter Stokkeland, Marius Svendsby og Marcus Syversen inn til en flott 67. plass, mens samme gutter denne gangen avanserte tolv plasser, og ble nummer 55 av 130 lag som fullførte. Meget sterkt. Vårt andre lag, med juniorene Johan Unneberg, Filip Glittenberg Holt og Fredrik Fossum Jensen ble nummer 107 i det harde beitet med sterke løpere fra hele langrenns Norge. En flott prestasjon av alle seks. Marcus og Marius deltok også i andre deler av NM. I sprinten ble det med prologen, mens Marius ble nummer 96 av 170 som kom til mål i 15 km fristil. I likhet med sesongåpningen på Beitostølen var Marius i TV bildet og ble presentert av duoen Torgeir Bjørn og Jann Post. Marcus Syversen ble også nevnt med navn og klubb da han gikk over mål i stafetten. Veldig hyggelig at ”våre” løpere markerer seg på den måten!

 

Lørdag var det renn på Ørje. ”Over Kjølen” hadde flere deltakere fra TFL, blant annet Per Morten Finstad som gikk inn til en flott tredjeplass. Per Morten var for øvrig rett før jul med i renn på Gåsbu og Budor ved Hamar, og hevdet seg også der blant de beste. Andre som deltok på Ørje var Herman Finsrud Kirkebøen, G 16, som ble nummer 37 i sin klasse, Sondre Signebøen, G 12, ble nummer åtte, Selma Larsen, J 16, nummer20, Helene Bekkevard, J 11, nummer seks, og Fredrik Signebøen, G 10, hvor det ikke er rangert rekkefølge.

Flott innsats av alle.   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.