Junior NM på ski i Harstad: Sterke prestasjoner av TFLs løpere

Postet av Tistedalen FL den 12. Mar 2017

Fem TFL løpere var med i junior NM på ski som ble arrangert i Harstad denne helgen.

Petter Stokkeland klarte ikke å følge opp NM tittelen fra i fjor, men gjorde tre sterke renn denne helgen. I fristilsrennet over 15 km fredag ble han nummer 20, mens han lørdag ble nummer 12 på den klassiske 10 kilometeren. Begge dager var det rundt 170 med i M 18, som er Petters klasse.

I stafetten søndag gikk han på Østfolds 1. lag som gikk inn til en meget sterk femteplass.

Johan Unneberg i M 17, beviste igjen at formen er god om dagen, både fredag og lørdag ble han nummer 26 i en klasse som samlet 180 deltakere fra hele landet. Filip Glittenberg Holt som går i samme klasse som Johan, ble nummer 46 fredag og 44 lørdag, også det er imponerende.

Marius Svendsby og Fredrik Fossum Jensen som begge går i M 19-20, ble nummer 84 og 128 fredag, og 114 og 124 lørdag. I deres klasse var det også rundt 170 deltakere.

I stafetten på søndag gikk både Marius og Filip på Østfolds 3. lag som kom inn på en meget flott 32. plass. Johan Unneberg gikk på Østfolds 2. lag som ble nummer 47, og Fredrik på fjerdelaget som ble nummer 66. Det er verdt å merke seg at 115 lag fra hele Norge fullførte stafetten.

Alt i alt en god skihelg for våre løpere i Harstad.

Marius Svendsby og Petter Stokkeland var med i junior NM denne helgen. Dette bildet er hentet fra NM i stafett på Lygna tidligere i vinter.

Både Filip Glittenberg Holt og Johan Unneberg imponerte i helgens junior NM

Fredrik Fossum Jensen var også med i Harstad denne helgen. Her fra årets KM i sprintstafett i vårt skianlegg

NB! I Ungdomsbirken vet vi at Martine Svendsby var med. Hun ble nummer 45, ca 3 min bak vinneren i den 15 km lange løypa. I jenter 14 år ble Iben Høyven Andersen nummer 188, mens Herman Finsrud Kirkebøen ble nummer 140 i G 15. Det kan hende det var TFLere med!

På Lillehammer ble også Inga Låmi arrangert denne helgen, og tar vi ikke feil var TFL også dette året representert med en rekke godt voksne damer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.