Søndag: Selma vant i Askim, Petter, Marius og Marcus nummer 67 på stafetten i ski-NM

Postet av Tistedalen FL den 5. Feb 2017

Petter, Marcus og Marius på Lygna etter stafetten i ettermiddag

Etter en superlørdag i skianlegget med tre KM gull, dro flere av våre løpere til nye utfordringer på søndag. Karin Selma Larsen tok i Askim en ny seier, den fjerde på en uke! I samme renn tok Per Morten Finstad, G 12, og Herman Kirkebøen, G 15, begge en god annen plass. Agnes Høyven Andersen viste igjen sterke takter i J 10.

På Lygna på Hadeland hadde TFL lag i seniorstafetten 4x10 km i ski NM.

147 lag stilte til start, og TFLs unge mannskap gikk seg inn til en meget flott 67. plass.

De to første etappene var klassisk, mens den siste gikk i fristil.

Petter Stokkeland åpnet det hele og vekslet med Marius Svendsby som nummer 57, 2,55 bak teten. Meget bra! Marius var ikke fornøyd med sin innsats og han mistet også en del plasser. Han vekslet med Marcus Syversen som nummer 81 og avstanden til lederen Lyn var nå 8,02.

Marcus skøytet meget sterkt på den siste etappen og avanserte 14 plasser i feltet., og laget endte altså som nummer 67, 10,24 min bak vinneren Lyn. Det er et utrolig høyt nivå i norsk langrenn, så våre tre bør totalt være meget godt fornøyd med sin innsats i årets NM stafett.

Neste år er det NM på Gåsbu ved Hamar, og gutta gleder seg allerede. Det snakkes også om at det da kan bli nok et TFL lag til start!

En ny seier til Karin Selma Larsen i dag i Askim


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.