Helgens skirenn: Johan nummer to i Holmenkollen

Postet av Tistedalen FL den 22. Jan 2017

Lørdag og søndag var mange TFL løpere i aktivitet. Lørdag var det Holmenkollen og første dag av Oslo Skifestival og Norges cup på Sjusjøen. Søndag fortsatte det i Kollen med fellestart og skiathlon, kretsrenn i Spydeberg og Norges Cup på Sjusjøen.

En ung og blid delegasjon fra TFL tok lørdag turen inn til Holmenkollen på for å være med på Oslo skifestival. Det er noe eget med å få gå på ski i Kollen og selv om ikke alle var like fornøyde ble det en lærerik opplevelse for alle sammen. Herman Finsrud Kirkebøen, Selma Larsen, Sebastian Larsen og Martine Svendsby var våre deltakere i lørdagens fristilsrenn. Martine uttalte etter rennet at hun følte at hun hadde gått et bra løp, at kroppen var sterk. Men da resultatet og tiden viste noe helt annet enn tider hun vanligvis går på, lurte hun på om tidtakingen kunne være riktig. Det er imidlertid lite å få gjort med.

Søndag var det fellesstart og skiathlon i Holmenkollen, hvor Martine var den eneste av lørdagens deltakere som var med.

Juniorer og seniorer gikk skiathlon (skibytte) og her viste Johan Unneberg at han er i form.

Han ble nummer to i H 17, bare ni sekunder bak vinneren. Filip Glittenberg Holt gikk også godt, da han ble nummer åtte i samme klasse.

Søndag var det også renn i Spydeberg hvor seks TFL-løpere var med. Foruten Selma og Hermann som deltok i Kollen lørdag, sesongdebuterte Helene Bekkevard og Agnes Høyven Andersen, begge J 10, Sondre Signebøen, G 11 og Per Morten Finstad, G 12.

Helene og Agnes er så unge at ingen rekkefølge blir notert, mens Selma og Herman fikk hver sin tredje plass, Per Morten nummer fire og Sondre nummer fem i sine klasser. Gode prestasjoner av alle.

På Sjusjøen lørdag og søndag var det Norges Cup for seniorer. Marcus Syversen deltok begge dager og klarte seg bra i det gode selskapet. Lørdag ble han nummer 132 av de 180 som fullførte, 3,58 bak vinneren Mathias Rundgren og 2,36 bak Petter Northug i hans omtalte "nystart" på sesongen. Søndag ble Marcus nummer 133, men var da litt lenger bak vinneren, som denne dagen var Pål Golberg. Det var fristil lørdag og klassisk søndag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.