Ivrige og gode skiløpere

Postet av Tistedalen FL den 21. Des 2016

Skisesongen er godt i gang og mange av TFLs skiløpere har deltatt i renn rundt omkring på Østlandet de to siste helgene.

Lørdag og søndag 10. og 11. desember deltok både Petter Stokkeland og Marius Svendsby på Lillehammer i mønstringsløp for junior VM, H 19-20. Petter som er H 18 løper fikk dispensasjon for å gå disse rennene, mens Marius til vanlig går i H 19-20.

Begge klarte seg bra begge dagene, men i søndagens 20 km ”skibytte” lykkes våre løpere best. Petter ble nummer 30 og Marius nummer 43, men det må nevnes at Petter ble nummer fem av H 18 løperne. Vi må ikke glemme at over 100 av de beste juniorene i landet var med.

Samme helgen, søndag 11. desember, var Marcus Syversen med i Sjusjørennet. Der tro han til med en meget sterk 2. plass i seniorklassen foran skarpskodde konkurrenter.

En uke senere, 17. og 18. desember, var flere løpere ute og prøvde seg.

På Konnerud ved Drammen var det renn både lørdag og søndag. Seks løpere var med lørdag (fristil) og fem søndag (klassisk).

Sebastian Larsen i G 14 gikk begge dager. Det samme gjorde Johan Unneberg og Filip Glittenberg Holt i H 17, Fredrik Fossum Jensen i H 19-20 og Marcus Syversen i H 21.

Håkon Skar, H 18, deltok bare lørdag.

Alle klarte seg bra, men det var vel ingen overraskelse at det var trioen Johan Unneberg, Filip Holt og Marcus Syversen som hevdet seg best. Sistnevnte gikk meget sterkt begge dager ved å bli nummer fem lørdag og tre søndag. De to andre er alltid veldig jevne seg i mellom og denne gangen var Filip lørdag nummer 14 og Johan 17. Søndag var Johan best med en meget sterk 5. plass, mens Filip ble nummer 11.

Lørdag 17. var tre andre TFL løpere også på renn. Hermann Kirkebøen, G 15, gikk Hakadalsrennet, Petter Stokkeland i H 18 gikk Ottestadrennet ved Hamar og Marius Svendsby var på Lygna og gikk ”prøve NM”. Der Petter gikk var det fellesstart og han hang med helt inn, men ble nummer tre og slått av vinneren med tre sekunder.

I en sterk H 19-20 klasse på Lygna ble Marius nummer 11. Et resultat han bør være veldig fornøyd med.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.