TFL løpere på flere skirenn i helgen

Postet av Tistedalen FL den 25. Jan 2016

Etter det vi har brakt på det rene har 16 løpere fra TFL deltatt i renn denne helgen.

Sju løpere var i Trøsken på lørdag. Jens Halvard Larsen, Minna Sofie og Ville Emil Wingstedt deltok i de yngste klassene hvor det ikke blir rangert noen liste. Men tidene er der og viser at det gror godt blant de helt yngste.

I Gutter 11 ble Per Morten Finstad nummer to og Liam Viggo Wingstedt nummer tre, bare 14 og 20 sekunder bak vinneren i den to km lange løypa.

Nummer to ble også Selma Karin Larsen og Anders Bekkevard i sine respektive klasser, J 14 og G 12. Selma 17 sek. bak vinneren, mens Anders bare var fire små sekunder fra seieren.

På lørdag og søndag var det løpere med i Holmenkollen (Oslo skifestival).

Agnes Høyven Andersen var med i J 9 og søster Iben i J 13. Her ble Iben nummer 98 av rundt 130 startende. I gutter 13 år deltok Sebastian Larsen og ble nummer 96. Her var det 162 med.

Martine Svendsby i J 15 var med både lørdag og søndag. I lørdagens løp ble hun nummer 49, mens hun søndag ble nummer 28 i jaktstarten. 94 løpere var med i denne klassen

I gutter 16 år ble trioen Filip Holt, Johan Unneberg og Øyvind Mo nummer 22, 60 og 70 i lørdagens løp, mens Filip og Johan søndag gikk seg opp til 19. og 23. plass. Rundt 140 løpere var med.

Fredrik Jensen som går i M 18 ble nummer 16 i søndagens løp.

Åsen IL arrangerte kvalifisering for jr. VM i helgen.Marius Svendsby var med, men sykdom har satt han tilbake i sesongåpningen og det preget også løpet denne gang.

Sykdom har også preget guttene i G 16, så i lys av det var prestasjonene i Holmenkollen veldig gode. Hans Lie, som lørdag ble kåret til Halden ildsjel, var på plass i Kollen søndag for å ta seg av sine elever.