Veteranmesterskapet i orientering: Liv Inger Prangerød vant alle tre løpene!

Postet av Tistedalen FL den 12. Sep 2022

Mesterskapet ble avholdt av Bekkelaget SK fra 2. til 4.september.   TFLs Liv Inger som løper i klasse D 65 slo til med tre seire! Fredag 2.9: Sprint ved Ekeberg idrettspark, Oslo , kart: Ekeberglia. Løyplengde 1,78 km. Hun vant med 53 sek på tiden 13.32 m. 16 deltagere. Lørdag og søndag gikk løpene i skogsterreng sør i Østmarka, Bysetra/Enebakk. Kupert, en del skråli. Dag 2: 3,71 km. Tid 51.21. Vant med 1 minutt og 11 sekunder. 17 deltagere. Dag 3: Mellomdistanse 2,37 km. Tid: 31.34. Vant med 1.30 minutt. 17 deltagere. Mange sterke navn i klassen. Helt klart at Liv Inger har hevet sitt nivå i år. Vi gratulerer!

Liv Inger Prangerød imponerte stort og gikk til topps tre av tre ganger under årets veteranmesterskap i orientering