KM i orientering og på rulleski: Tre KM gull til TFL

Postet av Tistedalen FL den 29. Aug 2021

Fredrik Signebøen i fint driv under lørdagens normaldistanse i fri teknikk. Søndag tok han 2. plassen i KM i G 14 år. 

Orientering:

Lørdag arrangerte Indre Østfold OK KM i mellomdistanseorientering. TFL hadde med en deltaker, Liv Inger Prangerød. Hun er stabiliteten selv og sikret seg et nytt KM gull, med god margin. Vi gratulerer!

Rulleski:

Det har vært fyrt av et og annet skremmeskudd på treningene for TFLs ungdomsløpere nå i sesongoppkjøringen, og i helgen bød det seg en anledning til å skyte med skarpt. Siktet var rettet mot KM-titlene og sammenlagtpoengene i «Tistedalstrippelen», som gikk av stabelen på hjemmebane i Tistedalen Skianlegg 28. og 29 august. 

Aller mest treffsikre blant TFL-løperne var Sondre Signebøen og Agnes Andersen, som kapret hver sin gullmedalje i sine respektive klasser i kretsmesterskapet på rulleski for Østfold Skikrets. Etter målgang i skiatlonrennet som utgjorde årets KM-distanse og finale i 2021-utgaven av Tistedalstrippelen, kunne Sondre og Agnes samtidig kvittere ut hver sin seier i i tour-sammendraget. i hhv. G16 og J15.

KM-heder vanket det også på Fredrik Signebøen og Elina Ugland, som sikret seg sølv- og bronsemedalje i kretsmesterskapet i hhv. G14 og J16. Hanna Josefine Haldin vant sin klasse J 10 både lørdag og søndag, men dette var ikke KM klasse. Joel Bronebakk Johansson og Johan Fredrik Braarud Svendsby i G 13, deltok bare i lørdagens to renn. I prologen ble Joel nummer to og Johan nummer tre. På normaldistansen senere på dagen ble de nummer tre og fire. Årets utgave av "Tistedalstrippelen" gikk begge dager under fine værforhold, men vi får håpe at flere deltakere finner veien til Tistedalen Skianlegg neste år enn de ca. 30 som startet i helgen. Sju av dem var fra TFL.

                          Agnes Høyven Andersen, kretsmester i J 15

                                    Sondre Signebøen sikret KM gullet i G 16

                             Elina Ugland gikk seg inn til en bronsemedalje i søndagens KM

                                Hanna Josefine Haldin i fint driv under lørdagens renn

                                                    Joel Bronebakk Johansson

                                              Johan Fredrik Braarud Svendsby


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.