Johan Unneberg nummer 13 Junior NM, sprint !

Postet av Tistedalen FL den 12. Jan 2020

Johan Unneberg

Årets Norges cup for junior startet opp denne helgen, på Lygna, hvor Gran IL (Hadeland) var arrangør. Det var klassisk fredag, sprint lørdag og fristil søndag. På lørdag var det innlagt NM i sprinten. Johan Unneberg gikk greit videre fra prologen med en flott 16. plass. I kvartfinalen ble han nummer tre i sitt heat, men gikk ikke videre. Han gikk derimot så bra at han avanserte til 13. plass i NM. Kjempeprestasjon! Det var 200 med i denne klassen, M 19-20, hvor også Filip Glittenberg Holt var med, men han gikk ikke videre fra prologen. I denne NM øvelsen deltok også Martine Eldre Svendsby (K 19-20) som ble nummer 45 i prologen, hvor altså 30 stykk går videre til kvartfinalen. Fredag var det klassisk, 5 km for Martine og 10 km for Johan og Filip. Alle tre gjorde gode renn, men konkurransen i norsk langrenn er meget hard. Martine ble nummer 42 av 103 startende, Johan nummer 79 og Filip nummer 121 av hele 233 som var med. I søndagens fristil renn ble Martine (10 km) nummer 33 av 97 løpere, men Filip som gikk 15 km ble nummer 78 av 212 startene. Det var veldig sterke løp av alle TFLs løpere denne helgen og det ble plukket godt med Norgescup poeng.

Martine Eldre Svendsby

Det er ikke alle forunt å få diplom for 13. plass i NM i langrenn, men det klarte Johan Unneberg denne helgen