TFL-løpere i Ungdomsbirken.. og Inga Låmi

Postet av Tistedalen FL den 11. Mar 2019

TFL hadde søndag 10/3 fire løpere i aksjon i årets utgave av Ungdomsbirken, og for Jens Halvard Larsen og Agnes Andersen i hhv. G12 og J12 var turen fra Sjusjøen til Birkebeineren Skistadion på Lillehammer karrierens første befatning med et renn i dette formatet. At 12-årsklassen i Ungdomsbirken går urangert lot det imdl. ikke til at noen av dem hadde tatt nevneverdig notis av, og skårungene tilbakela den 17 kilometer lange distansen med tilstrekkelig fynd og klem til at de b...egge kunne notere seg for høyst respektable tider i mål.

 Respektable tider og ditto plasseringer ble det også for Sondre Signebøen i G13 og Per Morten Finstad i G14, som med hhv.  00.54:44 og 00:49:00 plasserte seg som 119 av 285 og 79 av 260 startende i sine respektive klasser.

 Nede på skistadion i Lillehammer så også Fredrik Signebøen sitt snitt til å birkebeinerdebutere i 11-årsklassen i Barnebirken. Etter målgang var Fredrik imdl. ikke mer enn måtelig tilfreds med egen innsats ute i sporet, mens pommes frites’en som ble servert i stadionkafén derimot fikk utmerkede skussmål.

NB! Etter det vi kan se av resultatene fra lørdagens Inga Låmi, var det i alle fall to fra TFL med. Ingrid Solheim og Wenche Hauge som begge gikk 15 km.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.