Tistedalen Skianlegg

Postet av Tistedalen FL den 25. Nov 2016

Her finner dere oppdatert info om Tistedalen Skianlegg :

http://www.tfl.no/p/8890/om-tistedalen-skianleggGratis nett

Postet av Tistedalen FL den 8. Feb 2016

Monsternett har rigget et anlegg inn mot Ertemoen og Ertehytta. I dag kan de som ønsker det koble seg til gratis nett i området. Er du på besøk i Tistedalen Skianlegg eller ved Ertehytta kan du søke opp og koble deg til gratis nett levert av Monsternett.

Varighet 3 timer, trengs lenger tid pr døgn kan det kobles opp ved at man betaler en liten avgift og får tilsendt passord.

TFL vil nytte nettet kommende sesonger for overvåking av snøproduksjon ol. På sikt vil det være mulig å ta i bruk tracking av spormaskin. Publikum vil da kunne følge med når det blir preppa og sporsatt i anlegget. Det kan kobles til værdata og eventuelt nettcam for ferske situasjonsbilder.

Ved tidtaking og resultatservice vil man også være godt tjent med god nett-tilgang.

Det vil bli satt opp info-skilt på Ertemoen og ved Ertehytta til påminnelse av at muligheten for nett- tilgang finns i området.

Monsternett

Siste dagen i året 2015 er her

Postet av Tistedalen FL den 31. Des 2015

I dag torsdag 31.12 kan vi lese i Halden Arbeiderblad at TFL-trener Hans Lie er 4. finalist til årets ildsjel. Dette er vel fortjent for Hans gjør en kjempejobb i skigruppa som trener. HA`s lesere skal stemme fram vinneren i perioden 4. til 18. januar og Hans ønskes lykke til.


Ett riktig Godt Nytt År ønskes alle besøkere her på vår hjemmeside

Arkivfoto: Hans Lie sammen med en av sine eleverGod Jul

Postet av Tistedalen FL den 24. Des 2015

Her kommer Tfl-posten

TFL-posten - nr.4 - 2015.pdf