Opgradering i lysløypa og feriegjester på rulleski

Postet av Tistedalen FL den 3. Jul 2024

https://www.facebook.com/Tistedalen-FL-342638479168514/

De fleste er nå i feriemodus, men noen holder hjulene i gang, spesielt rulleskihjulene for dem som satser langrenn. Det gjør brødrene Dyrli Thoresen fra Røa, som tok en liten avstikker i formiddag, fra ferie på svenskesiden til Tistedalen Skianlegg for en treningsøkt! 

For tiden holder et firma på med å skifte alle ledninger og lamper, pluss endel stolper i lysløypa vår. De skal nå ha ferie, men fortsetter etter ferien til alt er ferdig. Her her TFLs "Prosjektledere" Kai Nilsen og Asbjørn Holmen i samtale med de to som gjør jobben i marka.
Orientering: Liv Inger med suveren seier i Sørlandsgaloppen

Postet av Tistedalen FL den 1. Jul 2024

TFLs Liv Inger Prangerød har deltatt fire dager i Sørlandsgaloppen og vant suverent. 22 deltagere klassen, D65. I år var det Vestfold -Telemark krets som arrangerte med klubber som Bø OL, Porsgrunn og Skien O lag. Dag 4 løp hun 3,3 km og vant med over 2 min. Km tid under 10 min. Arr. var veldig bra, samme samling alle dager, supre kart og kjempefint terreng! Liv Inger er kjapp og god på kartet, derfor går det som regel bra! Vi gratulerer!

 S�rlandsgaloppen 2024 resultater.docx

   


1 Kommentar

Oppgradering av lysløypa er i gang....

Postet av Tistedalen FL den 26. Jun 2024

I løpet av sommeren vil hele TFLs 7 km lange lysløype bli oppgradert med nye stolper der det er behov, nye ledninger og nye ledlys rundt hele. Alt blir klart i god tid før høstmørket setter inn!

 Flere km med gamle ledninger har blitt plukket ned....Fra søndagens tur til Bevøya

Postet av Tistedalen FL den 10. Jun 2024

16 deltagere var med på turen i fint turvær. Startpunkt for turen var parkeringen på Bevø Camping. Vi gikk over svaberg, sandstrender og gjennom skog. Vi spiste lunsj ved Drakentangen, og etter lunsj ble det en avstikker oppom Hvalås. Denne 9 km lange runden ble avsluttet med en is på Bevø Camping.

Takk til alle deltagere fra Vivan og Astrid
Bli med på seniorturen til Smuksjøseter i september!

Postet av Tistedalen FL den 8. Jun 2024

Seniortur 2024

Har du som er senior lyst på en fjelltur til høsten? Hvorfor ikke bli med oss til Smuksjøseter i Rondane 8. – 13.september. Påmeldingsfrist 1. juli.

Ta kontakt med Ingrid Kristine Solheim, tlf 481 27 580 og oppgi e-postadressa di, så får du tilsendt info om turen.

Mvh

TFLs turgruppe