Fem fra TFL med i Oslo Skifestival!

Postet av Tistedalen FL den 15. Jan 2022

Oslo Skifestival 2022, ble innledet i Holmenkollen lørdag med jenter og gutter fra 11 til 16 år. Tistedalen Friluftslag hadde fem løpere til start i dagens renn som gikk i fristil. Hanna Josefine Haldin som går i J 11, ble nummer 25 i av de 84 som fullførte i klassen. Hun brukte 6,59 på den 2 km lange løypa.

Joel Bronebakk Johansson i G12 gikk også 2 km. Han var bare 47 sek bak vinneren, med tiden 5,37. Det holdt til en sterk 28. plass blant de 100 i klassen som fullførte dagens renn. Johan Fredrik Braarud ble nummer 91 i den store G13 klassen. Han brukte 10,24 på den 3 km lange løypa.

Sondre Signebøen har sikkert Hovedlandsrennet som sitt store mål for denne sesongen. Det er hard konkurranse i denne G16 klassen, og til tross for sterke 12,31 på 5 km, 1 min og 29 sek bak vinneren, holdt det ”bare” til 65. plass i den over 100 mann store klassen. Agnes Høyven Andersen, J15, har vel også Hovedlandsrennet som et stort mål i år. Agnes har mange sterke konkurrenter i klassen, og gikk slett ingen dårlig renn i dag. Med tiden 14,40 på 5 km, 2 min og 8 sek bak vinneren endte hun som nummer 42 blant de 70 som fullførte. Alt i alt må alle TFLs løpere få honnør for sterke resultater i dagens renn i selveste Holmenkollen! Søndag fortsetter Osloi Skifestival med juniorklassene, og der har TFL ingen med denne gangen!

Hanna Josefine Haldin gjorde sine saker godt i Holmenkollen i dag. Dette bildet er fra et renn i Spydeberg tidligere.