Ny som leder i TFL.

Postet av Tistedalen FL den 5. Apr 2017

Hei alle medlemmer i TFL! På ekstraordinært Årsmøte 29. mars gikk Terje Jensen av som leder i TFL gjennom 8 år. Som ny leder ble undertegnede valgt.

Først vil jeg takke Terje for den formidable innsatsen han har gjort gjennom 43 år i TFL. Det er bare helt fantastisk.

Det blir ikke enkelt å dekke den jobben Terje har gjort, men det jeg kan gjøre er å være meg selv og gjøre så godt jeg kan! Jeg har ingen erfaring med styreverv i TFL, men har erfaring med styreverv i andre lag og foreninger, blant annet i speiderbevegelsen på lokalt og regionalt plan. Og jeg har vært medlem av TFL gjennom flere år.

Det er mye å sette seg inn i og det har jeg startet med. Jeg ser at det er utrolig mange dyktige personer i alle grupper i TFL som gjør det daglige arbeidet på en utmerket måte.

TFL er en viktig bidragsyter i Halden samfunnet og spesielt i Tistedal og det skal vi fortsatt være!

Jeg har et ønske om at vi skal løse oppgaver i fellesskap. Veldig mye er gjort, spesielt det nye fantastiske kunstsnøanlegget. Mange sponsorer og bidragsytere har bidratt slik at det kunne realiseres. Og ikke minst alle som gjennom dugnad og frivillig arbeid har stått på med snøproduksjon og kjøring av løyper gjennom utfordrende Halden vinter.

Men TFL er mer enn kunstsnøanlegget, det er Turgruppe, Barnas turlag, Budalsvika, løypegruppe, orienteringsgruppe, hyttegruppe og vedlikeholdsgruppe. Og selvfølgelig Ertetrimmen. Terje har sagt han skal ha hovedansvaret for den i år også. Og så håper jeg ikke å ha glemt noen.

TFL har mye goodwill og det skal vi fortsatt ha. Det betyr at vi har et godt rykte som skal bevares.

Klubben teller nå ca 1 200 medlemmer og det er plass til flere! Jeg skal bli kjent med alle grupper i TFL. Jeg skal jobbe for å være synlig. Det er også viktig ha et godt samarbeid med andre lag og foreninger i Halden.

Det er bare å ta kontakt med meg, jeg skal være så tilgjengelig som jeg klarer. Jeg er ydmyk i forhold til det å være leder i TFL.

Med ønske om en fin påske til dere alle!

Med hilsen

Trond Sydskogen

Nyvalgt leder i TFL


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.