UHU-løypa ved Ertehytta er klar for småbarnsfamiliene!

Postet av Tistedalen FL den 8. Des 2023

                                     Starten på UHU-løypa ved gapahuken på Ertehytta.

UHU-løypa, løypa som går rundt Ertehytta, er rustet opp! Ikke alle har visst om den, og løypa var mange steder i ferd med å gro igjen. Men nå har løypegruppa i TFL ryddet stien for busker og gress og vindnedfall og lagt hønsenetting på kloppa så ingen skal skli av i glatta! Og gammelt tauverk er skiftet ut med nytt tauverk i naturfiber. 

UHU-løypa er et aktivitetstilbud til småbarnsfamilier. Starten er ved gapahuken på Ertehytta, men har vært litt vanskelig å finne. Fargen vi har brukt til å merke opp løypa, har vært oransje, men har mange steder blitt slitt bort. Nå har vi tatt sjansen på å merke begynnelsen ved gapahuken og de to nærmeste stolpene så alle skal se hvor løypa starter, men mer har vi ikke turt å bruke malingen nå i vinterkulda. Men til våren, da får hele løypa ny oransje merking! 

MEN: Vi har gjort UHU-løypa klar for vinterbruk om kvelden! Vi har hengt opp refleksbrikker rundt hele løypa – noen steder riktignok med litt stor avstand ennå, men det kommer flere brikker! Så nå kan alle småbarnsfamilier ta med seg ungene på en mørk og hemmelig kveldstur rundt løypa, finne alle postene med oppgaver og prøve seg på alle lekeapparatene vi har reparert og forsterket. Og kanskje ser dere refleksen fra øynene til noen dyr som holder øye med dere i mørket? 

Løypa er litt over en kilometer lang og ender opp på oversiden av Ertehytta ved de nye lekeapparatene.  

Fortell oss gjerne om noe kan bli bedre ved løypa!

                                                    Oransje merking og refleksmerking.

                      Jan-Erik har klatret opp på et ny-reparert lekeapparat for å feste en refleksbrikke

                                                                                                                                Alle foto: Morten Skadsem


.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.