Langrenn: Fire lokale med i helgens Norges cup i Steinkjer

Postet av Tistedalen FL den 13. Mar 2022

                              Marius Svendsby i fint driv under søndagen 15 km i Steinkjer

Lørdag og søndag ble det arrangert et nytt renn i Norges cupen, denne gang i Steinkjer, 10 km og 15 km klassisk lørdag, og 10 km og 15 km fristil søndag. Marius Svendsby er TFLs eneste seniorløper for tiden, men på plass i Steinkjer var også hans tidligere klubbkompiser fra TFL, hans søster Martine Eldre Svendsby (Lillehamer SK), Petter Stokkeland (Bygdøy IL) og Filip Glittenberg Holt (Nes Ski).

At bredden i norsk langrenn er stor, var disse rennene i Steinkjer et bevis på. Lørdag fullførte 149 damer, og av disse ble Martine nummer 68, 2 min og 22 sek bak vinneren. Søndag kom hun på 62. plass av 152 som kom til mål, med ca. samme avstanden til vinneren. I herreklassen var det enda flere med, lørdag i det klassiske rennet fullførte hele 273, mens det var 257 som fullførte søndag. Marius ble nummer 120 lørdag og 121 søndag, Petter hadde plasseringene 56 og 92, mens Filip ble nummer 124 lørdag og 117 søndag.

Petter var drøye to min bak teten på lørdag, mens avstanden opp til vinneren på søndag var litt over tre min. Marius og Filip var ganske jevne seg imellom, og avstanden opp til vinnerne både lørdag og søndag var for begge rundt 4 minutter. Alle de beste norske dame og herreløperne, som ikke gikk WC i Falun, var med i Steinkjer denne helgen.

Alle foto: Ole Morten Svendsby     

 

                                                                      Marius og Petter

                                                                  Martine og Marius

                                                                 Filip og Marius


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.