Onsdagens rulleskirenn i Moss, var også KM for Østfold. TFL fikk to kretsmestere.

Postet av Tistedalen FL den 23. Okt 2020

   Det var et ufyselig vær under rulleskirennet i Moss onsdag kveld, og vanskelig å ta gode bilder


Onsdagens rulleskirenn i Moss, hadde innlagt KM for Østfold. TFL fikk to gull og en bronse. Vi "sakser" både tekst og bilder fra Tistedalen FLs facebookside:

Onsdag 21. oktober arrangerte Moss SK kretsmetsterskap på rulleski for Østfold Skikrets for sesongen 20/21, og for Tistedalen FL gikk ikke dette verre enn at samtlige 3 asfaltskiløperne som utgjorde TFL-kontingenten ved dette arrangementet kunne pakke med seg KM-medaljer i bagasjen på hjemveien.

Det som har vært litt spesielt med rulleskirennene som har vært arrangert i Østfold så langt denne høsten er at vi registrerer langt flere deltagere fra klubbene i Oslo og Akerhus enn tidligere, og at dette gjør seg gjeldende langt nedover i årsklassene. Dette bidrar til å heve det sportslige nivået på konkurransene som arrangeres i Østfold ganske betraktelig. Følgelig får våre lokale løpere anledning til å måle seg mot toppnivået i sine respektive klassere hyppigere enn før og tidligere på sesongen enn hva vi har vært vant til. Spesielt artig er det imdl. å konstatere at TFL-løperne biter såpass godt fra seg i dette selskapet: 

I rulleskirennet i Moss på onsdag ble Tistedalens Sondre Signebøen nr. 2 på femkilometren i G15, kun et lite sekund etter klassevinner Beyamin Stokke fra Drøbak Frogn I.L. Som bestemann blant løperne fra Østfold vanket det med dette KM-gull på unge Signebøen.

I J14, med 4 km på rennprogrammet, et konkurransefelt hvor Oslo-klubbene var sterkt representert og kampen om pallplassene usedvanlig hard til et Østfoldrenn å være, sørget Agnes Andersen for at hjemmekretsen gjorde seg bemerket ved å kapre nok en imponerende tredjeplass, og kunne notere seg for KM-gull i denne klassen med ganske komfortabel margin.

KM-medalje ble det også til Fredrik Signebøen som gikk inn til en fin-fin fjerdeplass i G13 og tredjeplass med dertil hørende bronsemedalje i kretsmesterskapet. 

I kontrast til glimrende prestasjoner fra TFL-løperne, glimret imdl. fotolyset først og fremst med sitt fravær ved Mossemarka rulleskianlegg denne regntunge oktoverkvelden, og kvaliteten på bildene fra rennet bærer dessverre preg av å være knipset igjennom linsa på en søkkvåt og etter forholdene relativt dårlig egnet mobiltelefon. Ikke desto mindre kan bildene forhåpentligvis bidra til å kaste et lys, om enn noe uskarpt, over hvordan livet og sesongoppkjøringa arter seg for relativt gode asfaltskiløpere på ein plass kor knapt nokon kunne tru at nokon langrennsløparar kunne bu:

Sondre Signebøen ble kretsmester i G 15

Agnes Høyven Andersen (J 14) tok TFLs andre gull denne kvelden i Moss

Fredrik Signebøen sikret seg en bronsemedalje i G 13 klassen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.