Orientering: Liv Inger Prangerød dobbelt kretsmester og med mange andre topplasseringer

Postet av Tistedalen FL den 22. Sep 2019

Liv Inger Prangerød er vår eneste aktive o-løper, men til gjengjeld er hun meget aktiv. I tillegg til to KM titler denne sesongen, har hun deltatt i mange løp rundt omkring i Norge og Sverige, og vunnet flere av dem. Nedenfor har vi en oversikt over løp hun har deltatt i hittil denne sesongen.

Sälen tredagers 28. til 30. juni hadde over tusen deltagere. Det var flott fjellterreng og fint vær. Her ble det seier til Liv Inger alle tre dagene.

Under O-ringen ved Kolmården 22. til 26. juli var det ca 16000 deltagere i en veldig god og varm periode. Her ble hun nummer åtte sammenlagt i sin klasse, D 60, med en annen plass som best på den fjerde dagen!

Hele arrangementet under O-ringen var fantastisk gjennomført med flotte kart og vriene løyper. 

Gränsjakten ved Strömstad 10. og 11. august gikk på gode kart brukt under VM i Sverige 2016. Her ble det førsteplass begge dager.

Under årets VM i Spydeberg 12. til 16. august ble lørdagens publikumsløp en utrolig våt opplevelse, det regnet hele dagen. Men alle o-løpere var like blide for det. VM-stafettene på lørdag var også utrolig spennende å følge med på. I publikumsløpet ble hun nummer fem.

Under årets kretsmesterskap i Indre Østfold og Moss kunne det gjerne vært flere deltagere enn de 180 og 150 som stilte til start. Liv Inger vant begge KM titlene i sin klasse! 

Årets veteranmesterskap ble arrangert av Ringerike O-lag ved Hønefoss og Sundvollen 6. til 8.september med rundt 450 løpere.

Sprinten gikk ved Hvalsmoen militærleir (nedlagt) og middels og langløpene ved Kleivstua på Krokskogen. Her var det gode muligheter for en bomtur. Anne Marie Solheim Haugerud (tidliger HSK, nå Indre Østfold OK) var en av dem som løp fort uten alvorlige bommer, hun vant D 55 på søndagens middeldistanse. Liv Inger ble nummer 4, 5 og 5 på de tre løpene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.