TFLs løpere stadig i farta, Petter nummer to på Sjusjøen

Postet av Tistedalen FL den 25. Mar 2017

Det er ikke lette å følge med hvor haren hopper, og vanskelig er det også for oss i tfl.no å få med alle renn hvor TFL-løpere stiller til start.

De fleste har vel fått med seg at Marcus Syversen onsdag var nær en virkelig bombe på skisprinten i Kulåsparken i Sarpsborg, etter at han slo flere av verdens beste i prologen. Videre fra prologen gikk også Marius Svendsby og Johan Unneberg. I kvartfinalen var Marcus på vei til semifinalen, men et uhell mot slutten ødela den muligheten. Marius gikk en god kvartfinale, men det holdt ikke til avansement. Johan ble sist i sin kvartfinale, mens Filip Glittenberg Holt og Fredrik Fossum Jensen ikke gikk ikke videre fra prologen.

Lørdag gikk Petter Stokkeland seg inn til en sterk 2. plass i Sjusjøcupens finale i M 18 over 10 km, slått med et sekund av vinneren. Marcus Syversen var også med i M senior. Han ble nummer 29 i sin klasse, slått med ca. et minutt av klubbkompis Petter. Fredrik Fossum Jensen, M 19, deltok lørdag i Vegglirennet i Numedal og ble nummer to i sin klasse og nummer 8 totalt av 66 stk.

Petter er i form om dagen, noe en annen plass på Sjusjøen er et bevis på! Foto:NTG

Marcus viste styrke i Kulåsparken!

God prestasjon av Fredrik i Vegglirennet!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.