Selma og Martine i Hovedlandsrennet

Postet av Tistedalen FL den 4. Mar 2017

Denne helgen er Karin Selma Larsen og Martine Eldre Svendsby i Hovedlandsrennet på Tolga i Østerdalen. Det startet fredag med 5 km fri teknikk. Selma som går i J 15 ble her nummer 130 av de 176 som fullførte, mens Martine ble nummer 96 i J 16, hvor 157 kom til mål.

Lørdag var det både langrennscross og sprint. Martine gikk meget godt i begge disse øvelsene. Hun ble nummer 41 av 106 i crossen, mens hun i sprintprologen ble nummer 68. Her var det 155 som fullførte. Selma ble nummer 99 av 138 i crossen, mens hun i sprintprologen ble nummer 140 av de 182 som fullførte.

Søndag gikk jentene våre stafetten på Østfolds lag og gikk inn til en glimrende 37. plass.

Kristina Bergquist, Rømskog gikk første etappe, Martine andre, Selma tredje og Else Dalby fra Moss den siste etappen. 81 lag startet stafetten og 77 kom til mål. Alt i alt en meget god innsats av jentene våre i Hovedlandsrennet 2017!

Her fra KM i skianlegget hvor Martine blir heiet fram av trener og smører Hans Lie, som også er med til Tolga og sørger for at jentene har gode ski.

Her er Selma under KM i skianlegget tidligere i vinter.


NB! Forrige helg hadde TFL med løpere både i Hafjell Ski Marathon, i NC i Åsen (Akershus) og Ålrennet i Hallingdal. Johan Unneberg vant sin klasse, M 17-20, i halvmarathon på Hafjell og ble nummer to totalt i dette rennet.

Meget sterkt av Johan.

På helmarathon ble Petter Stokkeland nummer fire i M 17-20, mens Fredrik Fossum Jensen ble nummer åtte i samme klasse. Totalt i rennet ble Petter nummer 23 og Fredrik nummer 33 av 406 løpere som kom til mål. Sondre og Arild Signebøen fullførte i turklassen.

Marcus Syversen var med på 30 km i NC i Åsen, rennet Holund vant og sikret 50 km plassen i VM og Northug ble nummer seks. Marcus var sikkert ikke fornøyd med og bli nummer 129, men det var mange med. Herman Kirkebøen, H 15 deltok i Ålrennet hvor han ble nummer fem. Bra!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.