Uke 36 er i år Friluftslivets uke.

Postet av Tistedalen FL den 3. Sep 2016

Tistedalen Friluftslag har tre arrangementet denne uka.

Søndag 4.setember inviterer Barnas Turlag til den nasjonale «Kom deg ut» dagen. Søndag er i tillegg Soppens dag og har vi fått med oss Halden Soppforening. Det er oppmøte kl 11.00 ved Tistedalen skianlegg. Vi følger Ertevannstien fram til hytta hvor Soppforeningen vil kontrollere soppen vi har plukket.

De som har barnevogn kan gå veien inn til hytta. Ta med mat og drikke og noe å plukke soppen i. Vi tenner opp grill og bålpanne ved Ertehytta.

Ertehytta åpner for sesongen søndag 4.september og selger blant annet vaffel og kaffe.

Onsdag 7.september arrangere Turgruppa en ettermiddagstur fra Eskeviken. Frammøte Saugbruks båtopplag kl.17.30.

Det blir en tur på ca 2 gåtimer som omfatter steder som Skysskafferen, Elefantstien og Hovsfjellet. Runden er litt kupert, men ellers lettgått. Eskeviken er et svært godt utgangspunkt for korte ettermiddagsturer. Området kan by på en vakker kyst og en formidabel fjordutsikt.

Søndag 11.september avsluttes uken med vandring på Kyststien, fra Bakke til Ystehede. Vi følger stien langs Iddefjorden fra Bakke til Liholt. Her krysser vi RV 22 og går et stykke vekk fra fjorden.

Vi går underveis gjennom Osdalen, forbi Nyhagen, Besseberg og Petersburg. Etter Petersburg kommer vi ut av skogen og ut på Iddesletta. Her krysses Iddefjordsveien og vi fortsetter på gårdsvei fram til Ystehede.

Takk for turene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.