TFL-løpere med på flere skirenn i helgen

Postet av Tistedalen FL den 15. Feb 2016

Mange TFL-løpere har deltatt på forskjellige renn denne helgen.

Fra 12. til 14. februar var det duket for NC for juniorer på Hovden. Petter Stokkeland og Marius Svendsby var med, men sterk kulde satte en demper på disse rennene.

På fredag var det sprint og her var Petter bare 14 hundredeler fra å gå til finalerundene i M 17. Han ble for øvrig nr. 32 av de 183 som startet. Marius som går i M 19-20 var 24 sek fra å komme til kvartfinalen. Lørdag ble Petter nummer 34 av 175 i det 10 km lange klassiske rennet. Marius valgte å stå over rennet i kulda. Søndagens renn ble avlyst på grunn av de mange kuldegradene.

Lørdag var Pillip Glittenberg Holt i Oslo og gikk Kjelsås sprinten. Han gikk lett videre fra prologen, men ble slått ut etter mye knuffing i kvartfinalen

Njårdrennet i Sørkedalen, en del av” Oslo Sportslager cup” gikk på søndag.

En ny tur til Oslo ble det på Filip, og denne gang ble det pallen. Han ble nummer 3, bare fire sekunder fra seieren. Johan Unneberg gikk også meget bra og ble nummer 27.

Han var 37 sekunder bak vinneren. Både Filip og Johan går i G 16.

Lørdag ble også Holmenkollmarsjen arrangert, denne gangen i WC løypene i Holmenkollen.

Emil Liaklev startet på 18 kilometeren, og ble nummer fire i G 16-17.

På den dobbelte distansen gikk Marcus Syversen inn til en 14. plass i M 20-24.

Både Emil og Marcus staket på blanke ski i de harde løypene i Kollen.

Lørdag var det også kretsrenn i Moss. Her hadde TFL en tropp på fire, hvor Helene Bekkevard og Minna Wingstedt var med i J 9, mens Liam Wingstedt og Per Finstad gikk inn til tredje og fjerdeplass i G 11.

Veteranen Gudmund Olsen (74) gikk lørdag det 32 km lange klassiske turrennet mellom Toblach og Cortina i Italia. Gudmund ble nummer 666 totalt og brukte 2,48,44.

Det er mulig at det er noen flere fra TFL som har gått renn i helgen, men som vi ikke har klart å fange opp. Det er ikke lett å finne ut hvor haren hopper, eller i det minste hvor lagets mange skiløpere går renn!

Fredrik Fossum Jensen deltok for TFL i Norgescup på Hovden i helga. Resultater

Fredrik Fossum Jensen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.