Johan Unneberg til sprint-finalen i Norges cupen i Holmenkollen

Postet av Tistedalen FL den 16. Feb 2020

Johan Unneberg, Martine Eldre Svendsby og Filip Glittenberg Holt deltok i helgens Norges Cup for junior i Holmenkollen. Det startet på fredag med klassisk 5 km for Martine  og 10 km for Johan. Martine (K 19-20) gikk meget godt og ble nummer 23 av 108 startende. Hun var 1 min og 37 sek bak verdenscup løper Helene Marie Fossesholm, som vant med klar margin! Johan ( M 19-20) ble nummer 53 av 226 startende på sin 10 km.

Lørdag, på sprinten, slo imidlertid Johan Unneberg til. Han gikk lett videre fra prologen, og i kvartfinalen slo han norgesmesteren i sprint for senior, Ansgar Evensen, og vinner sitt heat. I semifinalen ble han nummer tre i heat 1 og sikret seg finaleplass. I finalen ble det sjetteplass, men Johans prestasjoner denne lørdagen, fra prologen til finalen må han virkelig ha grunn til å være stolt av. Det er hyggelig å se at seriøs og målrettet satsing gir resultater. Verken Martine eller Filip (M 19-20) klarte å gå videre fra prologen. Søndag var det fristil på programmet og etter det vi har klart å bringe på det rene var det bare Martine av TFLs løpere som var med. Hun ble nummer 32 av 90 løpere på denne 15 kilometeren i Holmenkollen.